Siemens No Frost KD40NA74, frigider nemțesc

Un frigider foarte capabil e frigiderul Siemens No Frost KD40NA74 care e un model care are câţiva ani în spate, însă dotările sale sunt de actualitate făcându-l un model premium. Având 376 litri ca volum, clasa de eficienţă energetică A+ şi No Frost, nu cred că un preţ bun Vezi prețul special de azi » ar fi prea mare. Despre fiabilitate şi raportul dintre calitate şi preţ se poate spune că sunt foarte bune din moment ce are 2 ani garanţie şi aceştia se pot mări la 4 contra sumei de 419 lei.

Poze

Modelul de faţă e unul care arată bine la exterior, iar interiorul e unul destul de complex din perspectiva dotărilor şi sistemelor integrate. Alimentele pot fi depozitate în siguranţă deoarece vine cu sisteme cum ar fi super congelarea, super răcirea şi există chiar şi un filtru pentru mirosuri.

Exteriorul
Este bine compartimentat

Specificaţii tehnice

Siemens KD40NA74 e un frigider cu două uşi şi având sistemul de răcire numit No Frost asta înseamnă că atât dezgheţarea cât şi decongelarea se realizează automat fără vreo intervenţie, cât de mică, din partea dvs. KD40NA74 are un volum total de 376 litri care e împărţit în 298 litri reprezentând volumul frigiderului propriu-zis şi 78 litri volumul congelatorului.

Păreri pro şi contra

Pro: nu consumă mult curent, fiind catalogat ca frigider A+ deoarece într-un an consumă doar 336kWh; e bine compartimentat, astfel frigiderul are 4 rafturi realizate din sticlă, securizată, iar congelatorul are 2 compartimente cu o capacitate de congelare de 8 kilograme pe zi (dublu faţă de alte modele); frigiderul are 3 suporturi la uşă pe care să pui sticle sau borcane mici; aspectul exterior e unul inox ;i materialul e unul pe care nu se văd amprentele.
Contra: preţul e cam mare.

Concluzie

Dacă vrei un frigider foarte bun atunci KD40NA74 ar fi una dintre recomandările personale deoarece este eficient, produce puţin zgomot, iar consumul de curent e mic. Autonomia e de 16 ore ceea ce înseamnă că dacă se ia curentul atunci timp de 16 ore nu o să aveţi probleme cu alimentele, dar există aparate frigorifice care au o autonomie chiar şi de o zi.

Te-ar mai putea interesa

8 comentarii la „Siemens No Frost KD40NA74, frigider nemțesc”

  1. Si eu am acest model si de doi ani de cand il am nu a facut vreo figura. Nu sunt sigur dar cred ca e tot acest model. Desi a costat mai mult nu regret ca am dat putin mai mult pe un aparat de calitate. Nemtii nu se pricep doar la masini ci la orice ar face si de aceea cred ca orice aparat Siemens e foarte bun.

  2. Din cand in cand si nu de putine ori pe zi, sau noapte, pocneste infernal. Nu te poti odihni noaptea din cauza acestor pocnituri. Ai senzatia ca se rupe in doua. Frigiderul are doar 10 luni!!!

  3. De acord, dar a trecut prin 4 anotimpuri si s-a comportat la fel. M-am gandit ca ar putea fi de la sistemul de inghetare, mai precis atunci cand prepara gheata. Locul in care sta este relativ ferit de caldura si nu vad de unde ar putea aparea diferente atat de mari de temperatura.

    Multumesc!

  4. Este un frigider foarte prost. Lasand la o parte faptul ca nu este atat de ergonomic pe cat il arata dimensiunile, dupa doar patru luni de functionare a inceput sa pocane, de se aude in toata casa, exact cum spune Laura, zi si noapte. N-am apucat sa folosesc garantia la el, pt. ca l-am achizitionat cu doi ani si ceva inaite de a-l pune in uz, negandind ca la firma asta voi folosi vreodata garantia. Am chemat totusi service-ul lor contra sumei de cca 70 lei, l-a verificat cu un aparat electronic si mi-a spus ca toate functiile sunt in parametrii normali. Mi-a recomandat sa-l las doua zile scos din priza. Am facut asta, dar punandu-l in functie, a inceput sa trosnesaca din nou. Am uitat sa spun ca de vreo doua -trei ori a inghetat tot ce aveam in el, oua, lapte, inclusiv cutiille de legume. Asa ca daca vreti un frigider, v-as recomanda sa luati unul de la o firma de renume mijlociu, macar nu dati o poala de bani pe un harb de fima mare.

  5. Frigiderul Siemens KD40NA74 cred ca nu are vreo legatura cu celebrul concern german care pe vremuri fabrica lucruri fara cusur. Detin un astfel de produs de peste trei ani si am avut o multime de probleme cu el inca de la data achizitiei, temperatura de + 5 – 6 grade in interiorul lui, chiar daca este setat pe 2 grade si chiar daca este activate functia super si zgomote anormale in timpul functionarii. Am apelat la garantie si m-am adresat si firmei Siemens din Baneasa dar nu s-a rezolvat nimic. Tot ce au facut a fost sa-mi trimita un reprezentant al unei firme, care nu era mentionata pe in certificatul de garantie al frigiderului, care a venit cu un termometru digital (probabil setat de ei in prealabil cu o oarecare abatere pentru a arata temperaraturi corecte) cu care a incercat sa ma convinga ca frigiderul este in parametri si ca sesizarea mea nu este intemeiata. In plus a avut si indrazneala de a solicita o suma de bani pentru „deranjul” pe care i l-am facut in perioada de garantie a frigiderului. Parerea mea este ca si acest concern Siemens/Bosch se preteaza la tot felul de mizerii, ca si cei din domeniul auto cu diesel gate, si ca nu merita sa le mai acordam increderea de a le achizitiona produsele pana nu le vor fabrica corespunzator si pana nu vor interveni imediat pe perioada garantiei pentru a-si remedia propriile greseli de proiectare sau/si asamblare, fara a mai cauta sa duca clientii cu vorba si sa nu le repare/schimbe produsele in cazul in care se constata un defect la cateva zile de la achizitie.

Comentariile sunt închise.