Siemens KD46NAI20

Frigiderul Siemens KD46NAI20 e unul dintre cele mai bune de pe piață motiv pentru care e și mai scump. E vorba de un aparat frigorific cu un volum de 369 litri, tehnologie de răcire No Frost, afișaj LED pe ușa congelatorului și capacitate de congelare mare – 8kg. Deci volumul său nu e de neglijat care bineînțeles influențează dimensiunile sale, astfel că ocupă mai mult spațiu decât o combină frigorifică sau un frigider obișnuit. Design-ul e foarte simplu cu finisaj pe inox, iar mânerele sunt destul de mini, dar suficient de mari pentru a deschide comod ușile sale. Nu știu cât de justificat e prețul, dar consider că putea fi puțin mai ieftin. KD46NAI20 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Deschis

Specificații tehnice

Tehnologia No Frost e foarte importantă pentru un astfel de aparat deoarece nu se depune gheață pe pereți sau alimente. Astfel că, nu mai trebuie dezgheață manual din când în când iar alimentele se mențin proaspete pentru o perioadă mai lungă. Volumul de 369 litri e defapt cel brut, iar cel care ne interesează e cel net – 347 litri. Acesta se împarte astfel: 78 litri la congelator și 269 litri la frigider.

Nu vine cu dozatoare de apă sau gheață dar are un ecran LED pe ușa congelatorului. Frigiderul e voluminos și vine cu: rafturi din sticlă, suporturi atât pe ușă cât și între rafturi. Rafturile pot fi puse fie mai sus fie mai jos (pentru vase mai mici sau mari). Congelatorul său e foarte bun deoarece poate congelare multe alimente în 24 de ore – 8 kilograme. Pe partea de design, are culoare inox, uși reversibile, iluminare LED și mânere exterioare. Se observă că vine cu suporturi pentru ouă și sticle, dar sticlele se puteau pune și pe ușă. Autonomia sa fără curent e de 14 ore care e suficientă. Chiar dacă nu-i lipsește mai nimic, nu și-l permite oricine.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un volum generos, congelator performant, iluminare interioară foarte bună (LED), consum de energie ok (având cât de mare e), design plăcut pe inox și afișaj LED.

Minusuri: e destul de scump.

Concluzie

Acest Siemens KD46NAI20 e o alegere bună pentru cei care au mulți bani însă pentru cei cu salarii modice nu poate fi o soluție decentă pentru bucătărie. Modele cu No Frost veți găsi probabil și la jumătate de preț, însă nu au același volum și design exterior.

Te-ar mai putea interesa