Siemens IQ500 KA90GAI20, side by side cu homeBar

Side by side-ul Siemens IQ500 KA90GAI20 e unul dintre cele mai scumpe modele de pe piață deoarece oferă un volum generos, arată chiar foarte bine, are dozatoare care sunt alimentate permanent, compartimente generoase pentru legume și fructe cu sistem de control independent, interior bine iluminat și un sistem homeBar. Deci aveți acces ușor la băuturile preferate fără să mai deschideți ușa frigiderului. Parcă e mai comod așa decât să le luați de pe un raft pentru sticle, dar depinde și de preferințele fiecăruia.

Chiar dacă sunt variante similare ca și volum de la alți producători, veți observa că nu oferă chiar toate acele caracteristici speciale de mai sus . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ambele compartimente dispune de răcire cu No Frost, iar sistemul Multiflow e obligatoriu în acest caz (ventilator care distribuie uniform aerul rece). Temperatura interioară poate fi setată cu ușurință deoarece are un panou de control electronic. Acesta e situat deasupra dozatorului de apă, adică nu aveți cum să nu-l observați. Acel dozatoarele de apă și gheață sunt alimentate continuu și nu e prezent un rezervor cum e în cazul multor aparate frigorifice mari (e inclus și un furtun de alimentare).

Sunt multe compartimente la frigider în care se pot pune fructe sau legume, iar în cel de jos se poate pune carne, pește, lactate, fructe și legume (depinde la cât setați temperatura interioară). Funcționalitatea e una superioară la un aparat atât de mare și avansat: super-congelare, super-răcire, avertizare ușă uitată deschisă și avertizare temperatură ridicată.

Păreri pro și contra

Caracteristicile speciale care le-am menționat sus sunt motive pentru a-l alegere, dar al acestea se mai adaugă și alte dotări interesante care nu le-am menționat – sistem No Frost, mânere din aluminiu, control electronic, sistem de distribuire uniformă numit Multiflow etc. Prețul poate fi singurul obstacol, dar eu consider că merită să aveți un astfel de aparat în bucătăria voastră.

Siemens KA90GAI20 face parte dintr-o serie premium, motiv pentru care și dotările sunt pe măsură. E aproape cât două combine și veți avea suficiente suporturi, rafturi și compartimente pentru alimente sau sticle.

Te-ar mai putea interesa