Sharp UA-HD50E-L, purificator cu umidificator integrat

Sharp UA-HD50E-L este un purificator de aer pentru o suprafaţă de 38mp precum modelul de la Philips, doar că are în plus umidificator.
Vine cu tehnologia Ion Plsmacluster care emite ioni care distrug bacterii, viruşi, alergeni, mucegai şi mirosuri neplăcute.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se remarcă prin aspect plăcut, multe funcţii utile şi un nivel de zgomot scăzut.
Din imagine nu se vedem, dar modelul acesta e unul de culoare albă cu un design minimal.


Păreri pro şi contra

Aparatul Sharp UA-HD50E-L vine cu multiplii senzori precum senzori de praf, miros, umiditate şi temperatură.
E echipat cu 3 filtre acestea fiind diltru Hepa, deo şi umidificare.
Controlul se realizează de pe panou de comandă digital prin touch. E un panou de comandă cu mutle butoane pentru fiecare tip de funcţie.
Dimensiunile sunt compacte de 62x40x23 îxlxL cm, iar greutatea e de 8kg.
E un aparat 3 în 1 putând fii utilizat la ionizare, umidificare şi purificare.
Aparatul e unul cu nivel de zgomot scăzut, acesta depinzând de treapta de viteză aleasă. Zgomotul poate să jongleze între 23 şi 55 decibeli.
La un moment dat filtrele trebuie înlocuite, modele compatibile fiind UZ-HD6HF, UZ-HD6DF şi UZ-HD6MF (găsiţi aici astfel de accesorii).
Funcţia de umidificare poate fi utilă în anotimpuri când aerul e uscat. Astfel anotimpuri pot fi primăvara şi vara. Umidificarea se realizează prin evaporare. Ar trebui menţionet că această funcţie nu permite reglaj.

Despre brandul Sharp trebuie menţionat că e unul japonez, având unele produse fabricate şi în Europa.
Produsul are o garanţie standard de 2 ani, dar puteţi beneficia de promoţia cu 5 ani dacă înregistraţi produsul.
Per ansamblu acest produs e foarte bun, indiferent de anotimp. O să ajute la purificarea aerului întrucât datorită poluării exterioare nu putem deschide tot timpul geamul, mai ales dacă avem un program încărcat.

Te-ar mai putea interesa