Sharp UA-HD40E-L, model pentru 26mp

Sharp UA-HD40E-L e un purificator premium cu umidificator. Vine ca o alternativă la modelul UA-HD60E-L, diferențele dintre acestea putând fi văzute aici și constă în faptul că modelul de față e pentru o încăpere de maxim 26mp.

Acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine de la un producător premium pentru acele persoane care vor un aparat cu întreținere minimă. Dacă nu știați, un lucru caracteristic aparatelor de la Sharp e că filtrul se schimbă o dată la câțiva ani.

Păreri pro și contra

Modelul Sharp UA-HD40E-L e un purificator cu umidificator integrat, iar principalele avantaje sunt următoarele:

  • Are niște funcții care ajută ca aerul să fie cât mai curat, iar acestea sunt purificare (în 3 trepte), ionizare și umidificare.
  • Filtrarea e cu filtru True Hepa (care reduce diferitele microparticule în proporție de 99,97%) și de carbon activ. Despre filtrele Hepa trebuie să scriu că acestea captează particule de 0,3 microni. Producătorul precizează că durata filtrelor poate varia în funcție de model și pot fi utilizate până la 5 ani.
  • Nivelul de zgomot e unul scăzut, fiind vorba despre 23-47 decibeli în funcție de setările alese.

Comparativ cu modele de la alți producători (Xiaomi, de exemplu) are o greutate mai mare de 8kg, iar dimensiunile sunt de 62x40x23 îxlxL cm.

Un astfel de aparat pentru purificarea aerului se adresează persoanelor care doresc un aer curat în casă fără a deschide frecvent ferestrele. E foarte util în cazul în care aveți un animal în casă sau persoane care fumează. Aparatul vă va scăpa de o mare parte din substanțele dăunătoare din aer.
De asemenea recomand să citiți manualul de utilizare pentru a vedea ce presupune întreținerea. Chiar dacă filtrele se înlocuiesc rar acestea tot trebuie curățate din când în când deoarece se pot acumula scame și praf.

Te-ar mai putea interesa