≡ Meniu

Sharp SJXP680GBK, frigider clasa A++ cu inverter

Sharp SJXP680GBK e un frigider care are un volum net impresionant (536 litri) și o înălțime de 175 centimetri. Aceste caracteristici îl fac excelent pentru cineva care dorește să pună la păstrat o cantitate mare de alimente și are un spațiu restrâns pentru poziționarea frigorificului (acest frigider are dimensiunile 175x80x74 ÎxLxA cm).

Frigorificul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de top din clasa premium. Înălțimea sa e una redusă, dar capacitatea (volumul) e una care nu poate fi egalată de niciun alt frigider.


Caracteristici

Modelul SJXP680GBK de la Sharp e unul foarte avansat tehnologic întrucât vine cu un compresor avansat, (Full) No Frost și eficiență energetică bună (consum de curent de 350 kWh pe an).
Aspectul acestui model e unul ok, mai exact e realizat din sticlă neagră, iar mânerul e unul vertical.
Partea de congelator are un compartiment, iar frigiderul e unul cu 3 rafturi din sticlă și cu tot atâtea suporturi la ușă.
Nu e un model prea gălăgios, fiind vorba despre 36 decibeli pe post de nivel de zgomot.

Compresorul J-Tech Inverter e unul cu operare în 36 trepte, iar în acest fel operarea se realizează cu zgomot minim și durabilitatea compresorului e mărită.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, tehnologia utilă integrată, consumul redus de energie, că are un volum (net) mare, capacitatea de congelare mare (a congelatorului) și că e un aparat deloc zgomotos.
Singurul minus ar fi că are un preț cam piperat, dar se poate lua cu buy back. Poată că și lipsa ușilor reversibile ar putea fi trecută la minusuri… depinde cât de important e acest lucru pentru dvs.

Concluzii

Dacă ești interesat de un frigorific care să arate bine și care să vină cu o multitudine de funcții utile atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Brandul Sharp e unul japonez cu o vechime de 102 ani, acest lucru spunându-ne că e vorba despre un aparat care cu o fiabilitate foarte ridicată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu