Sharp SJXE680MSL, frigider cu ioni Plasmacluster

Frigiderul Sharp SJXE680MSL e unul dintre cele mai avansate modele de pe piață și se poate vedea după design și dotări. Pentru ca alimentele să fie conservate mai bine, mirosurile trebuiesc neutralizate. În acest sens unele aparate prezintă filtre sau diverse tehnologii de purificare a aerului, iar în cazul de jos discutăm de ioni Plasmacluster. Din poza de jos se vede foarte bine că are un interior bine iluminat, chiar și interiorul congelatorului e iluminat.

Acesta arată bine atât la interior cât și la exterior, iar cele mai bine se vede în pozele de prezentare sau în clipurile video.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Frigiderele cu 2 uși au congelator separat, iar la interior veți găsi destul de multe compartimente. Aveți suficient spațiu pentru fructe și legume în acele compartimente generoase și unele rafturi pot fi mutate pentru a face loc unor vase mai mari sau alimente. Doar congelatorul nu e compartimentat, la interior are doar un raft din sticlă.

Sistemul de răcire No Frost e prezent la tot aparatul pentru ca voi să beneficiați de un consum mai redus de energie. Volumul total al aparatului e de 585 litri care e împărțit frigiderul propriu-zis are 357 litri. Pe an consumul e undeva la 350 kWh, motiv pentru care a primit o clasă de eficiență foarte bună.

Pe ușa frigiderului pot fi puse numeroase sticle dar nu foarte mari, ci de circa 1 litru. Cu alte cuvinte, veți găsi locul potrivit pentru fiecare aliment.

Păreri pro și contra

Poate fi comparat cu o combină frigorifice ceva mai mare, doar că acesta ocupă mai mult spațiu pentru că are o lățime generoasă care e vizibilă din poza de sus. Are unul dintre cele mai bune compresoare de pe piață – J-Tech Inverter, astfel fiabilitatea e ceva mai ridicată. Designul e unul deosebit și mânerele chiar au o formă interesantă. Sunteți chiar avertizați dacă ați uitat ușa deschisă pentru o perioadă prea mare.

Îmi plac frigiderele pentru că au congelatoare generoase și ceva mai ușor de accesat. Sharp SJXE680MSL e un exemplu foarte bun că există aparatele frigorifice mari și silențioase.

Te-ar mai putea interesa