Sharp SJXE680MBK, frigider mare negru

Un frigider mare cu aspect premium e modelul Sharp SJXE680MBK, doar că nu oricine și-l permite. Trebuie să luați în calcul că e cât două frigidere. Bineînțeles veți pune destul de multe alimente în el și un sistem cu ioni Plasmacluster va reduce mirosurile nedorite. Mai sunt și alte modele de la acest brand care oferă un astfel de sistem. Pe ușa frigiderului se pot pune o mulțime de sticle de dimensiuni mici și chiar de 1 litru. Chiar dacă e mare, consumul de energie e foarte scăzut că doar dispune de sistemul de răcire No Frost.

Sunt destul de multe aparate frigorifice pe piață, iar acesta e unul puțin mai scump pentru că e mare și bine dotat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Frigiderul are două compartimente separate, unul e pentru fructe iar celălalt e pentru legume, dar voi puteți pune legume în amândouă dacă nu vreți să consumați fructe reci. Tehnologia de răcire No Frost e prezentă la ambele compartimente pentru un control mai bun al umidității de la interior.

Are un volum total impresionant pentru acest tip de aparat frigorific, dar multe branduri oferă soluții similare dar nu toate arată atât de bine la exterior. Chiar îmi place cum sunt poziționate mânerele și sunt ca la side by side-uri, adică sunt până în partea de jos. Capacitatea de congelare e modestă ținând cont că volumul e de 148 litri și e bine să nu o depășiți dacă sunt alimente proaspete – maxim 7 kg la 24 ore.

Păreri pro și contra

Oferă o mulțime de dotări speciale care nu trebuiesc neglijate: compresor Inverter (consum constant fără fluctuații), sistemul cu ioni Plasmacluster, avertizare ușă deschisă, suporturi pe ușa congelatorului, interior iluminat cu LED, sistem de răcire No Frost etc. Un aparat atât de mare ocupă mult spațiu, doar că spre deosebire de combinele frigorifice, acest frigider nu e foarte înalt – 175 cm.

Nu cred că ar trebui să optați pentru un side by side, doar dacă vreți dozatoare și control electronic mai avansat. Totuși, un side by side e mai scump decât un un Sharp SJXE680MBK.

Te-ar mai putea interesa