Sharp SJFS810VSL, frigorific de 600l cu No Frost

Sharp SJFS810VSL e un frigorific în stil american (side by side) cu un volum net de 600 litri și Full No Frost… pe lângă multe altele. Dispune de 4 uși, iar din acestă cauză putem amplasa alimentele după cum ne place, adică grupate.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, și pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care dispune de multiple tehnologii care ne ajută să păstrăm cât mai multe alimente proaspete un timp cât mai îndelungat. Din imaginea alăturată se poate vedea că e disponibil pe argintiu, iar dacă vreți alte culori (inclusiv pe negru) atunci puteți arunca un ochi aici.


Avantaje

Modelul acesta dispune de un volum extrem de mare întrucât are un congelator de 207 litri și un frigider de 393 litri. Vorbesc despre volume nete.
Consumul energetic e unul modest întrucât vorbim despre 487 kWh/an și o clasă energetică A+.
Nivelul de zgomot e unul uimitor de mic, fiind vorba despre 37 decibeli. Probabil e așa de mic datorită multiplelor optimizări.
Plasmacluster presupune că aparatul are un aer cât mai curat deoarece aerul e purificat în mod activ. Purificarea presupune eliminarea microorganismelor și mirosurilor neplăcute.
Costul de achiziție e unul corect, iar dacă vreți alte variante (de culoare, volum diferit etc) atunci puteți arunca un ochi aici.

Dezavantaje

Dimensiunile sale generoase necesită un spațiu special. Înălțimea e de 183cm, iar restul dimensiunilor sunt 89×77. (Înălțimea nu e prea mare și nu vă va încurca.)
Ușile nu sunt reversibile, dar acest lucru nici nu e posibil la un side by side. Cum am zis… vă trebuie un loc special pentru el.

Verdict

Sharp SJFS810VSL e un frigorific pentru cei cu un buget mai mare și care doresc să depoziteze corect o cantitate mare de alimente. Cele 4 uși (două la congelator și tot atâtea la frigider) favorizează o compartimentare eficientă, iar dvs. deschideți doar ușa unde aveți amplasate anumite alimente. Partea de frigider nu e împărțită decât de o linie imaginară pe verticală, iar inferior (tot în frigider) sunt multiple cutii de depozitare.

Lasă un comentariu