Sharp SJFP810VST, frigorific în stil american de 605 litri

Sharp SJFP810VST e o alternativă mai ieftină la SJFS810VSL, iar diferențele dintre acestea două e una de aspect, preț și volum. Ambele sunt foarte bune și alegerea e una de gust.
Un astfel de frigorific e pentru cei interesați să țină la rece o cantitate mare și diversificată de alimente. Mulțumită celor 4 uși puteți grupa alimentele după bunul plac. Trebuie să fac mențiunea că partea de congelator e împărțită în două – la fiecare ușă deschisă existând 3 compartimente, iar frigiderul e împărțit printr-o linie imaginară.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat care arată bine, are o capacitate mare și multiple tehnologii utile.


Pro

Precum la alte side by side-uri și acesta e unul de top cu Full No Frost, adică are această caracteristică la partea de congelator cât și la frigider. Aceasta presupune că răcirea nu produce gheață, iar acest lucru înseamnă că nu e nevoie de dezghețare și că alimentele rămân proaspete mai mult timp.
Aspectiv se prezintă de nota 10, adică are culoare inox, mânerele fiind integrate.
Nu se produc mirosuri urâte deoarece aparatul e dotat cu o tehnologie numită Ion Plasmacluster. Aceasta nu doar elimină mirosurile neplăcute, ci și microorganismele.
Consumul energetic e unul mic întrucât vorbim despre 487 kWh/an, iar acestui consum îi corespunde clasa A+ de eficiență energetică.
Un alt avantaj care nu trebuie neglijat e faptul că acest model e realizat de un brand japonez. Acest lucru denotă seriozitate și fiabilitate. (Garanția standard e de 2 ani, dar poate fi extinsă cu unul sau doi ani).

Contra

Singurul aspect negativ ar fi faptul că aparatul e unul care are nevoie de ceva mai mult spațiu în comparație cu un frigorific standard.

Concluzie

Aparate precum Sharp SJFP810VST se adresează persoanelor care au așteptări ridicate de la un frigorific. Mai exact vor un aparat care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente, face posibilă gruparea pe compartimente și care să arate bine.

Te-ar mai putea interesa