Sharp SJFP810VBE, side by side de 605 litri

Sharp SJFP810VBE este un frigorific în stil american sau side by side… cum mai e numit pe la noi. Capacitatea sa e una impresionantă de 605 litri, iar din această cauză putem depozita orice în el. Din poza alăturată se poate vedea că e un model bej cu 4 uși… superior fiind compartimentele frigider, iar inferior sunt compartimentele congelator.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine și vine cu o multitudine de facilități utile. Datorită culorii eu zic că se va integra perfect în orice încăpere.


Avantaje

Frigorificul Sharp SJFP810VBE e unul cu un volum impresionant de 605 litri care e împărțit în cei 394 litri ai frigiderului și cei 211 ai congelatorului.
Chiar dacă volumul e unul mare trebuie spus că acest aparat e unul deosebit de eficient energetic cu clasa A+ și un consum energetic de 487 kwh/an.
Răcirea se realizează fără producere de gheață întrucât vine cu Full No Frost. Această facilitate are și rol de a menține alimentele proaspete mai mult timp.
Ceva foarte interesant e faptul că vine cu un nivel de zgomot foarte scăzut, adică 37 decibeli. În acest fel aparatul e unul silențios. Nivelul de zgomot mediu al altor frigorifice se situează undeva la ușor peste 40 dB.
Aerul e unul purificat (de mirosuri și microorganisme) deoarece se folosește tehnologia unică numită Ion Plasmacluster.

Dezavantaje

E cam mare și de aceea va ocupa mai mult loc. Mai exact vorbim despre dimensiuni 183x89x77 (ÎxLxA cm).
Un alt dezavantaj ar fi faptul că are o greutate cam mare de 107 kilograme, iar pentru poziționarea sa e nevoie de 2-3 persoane.

Concluzii

Sharp SJFP810VBE este un aparat de o calitate deosebită întrucât vine de la un brand japonez cu o lungă istorie (produce electrocasnice încă din 1912). Fiabilitatea produselor sale e una foarte bună, iar modelul de față are o garanție de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult.
Am pus alături o poză pentru a vă face o părere despre cum arată, în clipul alăturat fiind un model de culoare argintie.

Te-ar mai putea interesa