Sharp SJEX820FSL, side by side cu J-Tech Inverter

Modelul Sharp SJEX820FSL e un side by side puțin mai diferit față de ce am văzut până acum, adică are 4 uși și nu 2 uși cum au multe alte modele. Mai precis, când deschideți frigiderul trebuie să deschideți ambele uși, în special dacă căutați un anumit aliment. Însă, la congelator e diferit pentru că are interiorul divizat pe vertical. Se vede din poze că nu are dozator de apă, dar controlul electronic e standard la aceste modele (mai scumpe).

E un aparat electrocasnic mai avansat și care nu poate fi pus în orice bucătărie și nu oricine și-l permite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Tehnologia de răcire folosită pe acesta e No Frost și aceasta reduce puțin din consum. Aceasta e utilă doar la aparatele mari, deoarece la cele mici nu prea se observă, plus că mărește semnificativ prețul aparatului. Deci, clasa de eficiență energetică poate fi doar foarte bună – A++.

Interiorul frigiderului e spațios, sunt compartimente numeroase pentru alimente și suporturile de pe uși devin utile pentru sticle de dimensiuni reduse. Bineînțeles, interiorul e iluminat foarte bine și e utilizată tehnologia LED. Sunt prezente și funcțiile clasice: super-răcire, super-congelare și avertizare ușă deschisă (de la controlul electronic). Aș putea spune că e aproape cât două combine frigorifice mai mici. Se adresează celor care au o bucătărie mare și nu neapărat familiilor mai numeroase.

Păreri pro și contra

Îl consider foarte silențios – 36 dB, e așa datorită motorului cu J-Tech Inverter care are și un consum mai mic. În congelator aveți chiar și un dozator de gheață pentru cei care vor cuburi de gheață. Finisajul argintiu îi dă un plus de elegantă și așa e în cazul oricărui aparat. Poate că vreți să se asorteze cu restul incorporabilelor din bucătărie care sunt și ele mai moderne.

Dacă vi se pare cam mare, poate fi incorporat în mobilier Sharp SJEX820FSL concurează cu multe modele de pe piață și chiar cu combine frigorifice de dimensiuni generoase. Pentru cei care vor să vadă mai multe sau mai de aproape acest aparat, am ales prezentarea de mai jos.

Te-ar mai putea interesa