Sharp SJEX770FSL, side by side cu No Frost și Inverter

Sharp SJEX770FSL este un frigorific în stil american, adică un side by side cu un volum net de 556 litri. E un aparat care se adresează persoanelor interesate de un aparat care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente. În partea inferioară e congelatorul, iar sus e frigiderul.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci vine cu piese bune. De exemplu, are motor inverter care e silențios, consumă puțin curent și e foarte durabil.


Avantaje

Frigorificul Sharp SJEX770FSL e unul care beneficiază de un consum anual scăzut de 370 kWh, iar din această cauză are clasa A++ de eficiență energetică. Consumul inferior de electricitate se datorează și faptului că are acel motor J-Tech Inverter.
E considerat ca fiind un aparat cu sistem de răcire hibrid întrucât are atât de mult uși, adică 4 întrucât are două frigidere și două congelatoare.
Dispune de filtru pentru miros, iar în acest fel nu se produs bacterii ori alte organisme minuscule care produc miros urât sau alterarea alimentelor.
Nivelul de zgomot e unul minim de 36 decibeli. Majoritatea frigorificelor au undeva la 40 dB, dar acesta fiind unul premium are mai puțin.
Dezghețarea și decongelarea sunt două procese automate, iar acest lucru e posibil datorită faptului că are No Frost la toate compartimentele.

Dezavantaje

Dimensiunile sale sunt cam mari, nu pe înălțime cât pe lățime, iar din această cauză trebuie să aveți grijă să măsurați spațil unde doriți să-l amplasați. Dimensiunile sale sunt 172x89x77 (ÎxLxA cm).

Concluzii

Dacă ești interesat de un frigorific bun care să poată ține la păstrare o cantitate mare de alimente atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Vine la un brand originar japonez, dar care mai nou e produs în Europa. Multe din televizoarele Sharp sunt produse în UE și poate că așa e și cu acest aparat frigo.
Fiabilitatea produsului e una ok, iar dacă vă interesează un beneficiu suplimentar atunci vă recomand să profitați de buy back.

Te-ar mai putea interesa