Sharp SJ-F740STSL, side by side

Side by side-ul Sharp SJ-F740STSL e o alegere destul de interesantă deoarece e mult mai mare decât un aparat frigorific obișnuit. designul e destul de interesant însă mânerele verticale sunt prezente la mai toate side by side-urile. E nevoie de mânere mari deoarece și ușile sunt pe măsură și cu siguranță vreți să le deschideți cât de ușor posibil. Controlul electronic e obligatoriu și cu care puteți avea un control mai bun asupra acestui aparat. Dacă nu vă place designul, atunci puteți opta pentru un alt brand sau o altă serie. Eu consider că e destul de reușit iar panoul de control e poziționat exact unde e mai vizibil și mai la îndemână.

Dacă vă depășește cu mult bugetul, puteți opta fie pentru o combină sau pentru o altă sursă de finanțare (ratele fixe). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Side by side
Side by side

E un aparat frigorific cu volum generos – 556 litri, iar acesta e împărțit astfel: 211 litri și 345 litri. Bineînțeles, e vorba de un volum net (cel real) și care pare să fie suficient. Consumul anual de energie e de circa 440 kWh și cel zilnic cred că se poate calcula destul de ușor. Oricum, mi se pare destul de mic pentru acea capacitate.

Pe partea de frigider are: rafturi din sticlă, compartiment special pentru legume/fructe, iluminare etc. Congelatorul e destul de mare și poate congela cam 9.5 kg de alimente pe zi (24 ore). Pe partea de funcții și siguranță are: sistem de avertizare pentru ușă deschisă. sistem de răcire hibrid, aparat dublu pentru cuburi de gheață și dezodorizant tip fagure de miere.

Nivelul de zgomot e de 37 dB care e chiar mai redus decât cel în cazul combinelor. Dimensiunile aparatului sunt generoase, astfel că .

Plusuri: este silențioasă, spațioasă, performantă, elegantă și fiabilă.
Minusuri: prețul.

Sharp SJ-F740STSL e un aparat frigorific mare și e normal să fie și scump, dar trebuie să țineți cont că e aproape cât două combine frigorifice sau două frigidere mai mari. oricum se adresează celor care au o familie mai mare iar o combină nu ar face față.

Te-ar mai putea interesa