Sharp SJ-BA10-IMXW2EU, combină cu Advanced No Frost

Combina frigorifică Sharp SJ-BA10-IMXW2EU e una destul de avansată datorită tuturor dotărilor: AdvancedNoFrost (un sistem de răcire avansat), GentleAirFlow (sistem de curățare al aerului), OdourNeutral (două evaporatoare independente), CrispZone și OptiFresh (compartimente speciale pentru legume și fructe), rafturi cu AdaptiLift, uși cu SpaceSaverDoor (aparatul poate fi pus în colțul camerei fără nici o problemă), suport ușor cu EasyMotion pentru sticle. Sunt destul de multe dotări utile și care ar trebui să fie prezente pe orice model similar. Bineînțeles, un model mic nu poate avea atât de multe dotări.

Am pus o poză cu alimentele care pot fi puse în el și nu văd de ce ați avea nevoie de un model diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul răcire No Frost e necesar la congelator pentru ca dezghețarea să fie automată. Bineînțeles, e vorba de un control mai bun al umidității și alimentele sunt conservate mai bine (e redusă gheața din congelator). Nu e cea mai mare combină de pe piață și nici nu cred că aveți nevoie de alta. Se pot pune multe alimente în compartimentele sale și pe rafturi. Consumul de energie e dat de clasa de eficiență energetică, iar sistemul de răcire are un rol destul de important.

Congelatorul său nu poate fi comparat cu unul clasic doar după volum, ci trebuie luat în calcul și capacitatea de congelare – 12 kg la 24 de ore. E foarte important ca un aparat să aibă uși reversibile, pentru a-l putea pune în orice colț al camerei. Caracteristicile speciale le-am enumerat mai sus și sunt destul de utile pentru că vă vor ușura viața de zi cu zi.

Păreri pro și contra

Vine cu un număr mare de tehnologii noi care îmbunătățește experiența, arată foarte bine chiar și dacă nu are control electronic. Nu cred că ați folosi chiar zilnic un astfel de panou de control, deci nu cred că această lipsă ar putea fi un minus.

Sharp SJ-BA10-IMXW2EU poate fi una dintre cele mai bune alegeri de pe piață și acest brand oferă doar astfel de soluții. Chiar dacă nu aveți acel suport pentru sticle, le puteți pune pe suportul special de pe ușa frigiderului.

Te-ar mai putea interesa