Sharp R220W, cuptor cu microunde cu program de gătire Pizza

Cuptorul cu microunde Sharp R220W e un model destul de accesibil doar că acesta oferă ceva mai multe funcții datorită panoului digital. O funcție care cred că v-ar fi de folos cea pentru gătire Pizza, însă nu veți putea găti ca și într-un cuptor mare (cantitatea e diferită). Bineînțeles, acesta poate fi folosit pentru a încălzi alimente/băuturi și dezgheța anumite alimente pentru a le găti ulterior. Panoul de control e mult diferit față de cel mecanic și vă recomand să consultați manualul pentru a înțelege rolul fiecărui buton.

Acest aparat chiar poate fi de folos în special dacă cuptorul vostru nu are funcție decongelare și ocupă destul de puțin spațiu pe blat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta e un cuptor cu microunde spațios – 20 litri, de aceea suportul rotund din interior are un diametru de 25.5 cm. Puterea e de 800 W și aceasta e cea maximă, ajustarea ei se face cu ajutorul treptelor disponibile – 5. Timerul e unul digital și a devenit standard la modelele puțin mai scumpe. Acest model nu e chiar cel mai accesibil și e bine să alegeți aparate din segmentul mijlociu.

Pe panou sunt prezente numeroase butoane care vă ajută să dezghețați, reîncălziți, setați timpul de încălzire și multe altele.

Păreri pro și contra

Designul e unul modern și se potrivește cu cel al altor aparate care pot fi pe alb. Ca oricare lat aparat cu control digital și acesta are funcție de blocare interfață, deoarece copii pot acționa cu ușurință pe butoane în timpul funcționării. La terminarea programului, aparatul vă avertizează cu un semnal sonor. Astfel, puteți să faceți altceva fără a sta cu ochii pe acesta și veți vedea cu exactitate timpul rămas (nu ca la cele cu panou mecanic).

Cuptorul Sharp R220W e doar o recomandare, voi puteți lua unul mai performant cu volum mai generos dacă nu aveți alt cuptor pentru a putea găti ceva. Mă refer la cele cu grill, dar această dotare nu e obligatorie pentru anumite preparate. Puteți căutați câteva rețete pentru acest tip de cuptor și veți vede ce au nevoie (mă refer temperatură și dotări).

Te-ar mai putea interesa