Sharp QW-GC13F472WEU, mașină de spălat vase cu design pe alb

Sunt multe mașini de spălat vase ca și Sharp QW-GC13F472WEU, doar că arată diferit și nu au un interior chiar atât de bine împărțit. Fiecare brand oferă alte tehnologii care îmbunătățesc procesele de spălare+uscare, dar și panoul de control e diferit. În poza de jos se vede că interiorul e destul de bine împărțit și veți putea pune chiar orice: tacâmuri, farfurii, pahare etc. Cam toate mașinile de spălat au coșuri ajustabile sau cu caracteristici speciale, dar ele depinde de brand.

Arată destul de bine și nu aveți mult spațiu în bucătărie, aceasta poate fi pusă sub blat chiar dacă nu e incorporabilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă sunt variante cu capacitate de 14 seturi, chiar și 12 seturi sunt de ajuns pentru că de multe optați să o încărcați la jumătate. Opțiunea de spălare la jumătate de cantitate a devenit una standard, adică o găsiți pe tot mai multe astfel de modele. Clasa de eficiență energetică e foarte bună – A++, și e oferită în funcție de consumul de energie într-un program standard. Bineînțeles, nu e chiar cea mai bună eficiență energetică de pe piață, dar depinde de ce buget discutăm.

Nu are nevoie de mai multe programe de spălare, că doar vasele sunt ceramice, iar tacâmurile din inox. În funcție de nivelul de murdărie și de cât timp le-ați folosit, faceți alegere corespunzătoare. Evident are un control electronic care nu înseamnă că va fi mai complicat de folosit.

Păreri pro și contra

Poate fi utilizată cu ușurință datorită pictogramelor și ecranului digital. Orice aparat are manual de utilizare și puteți să-l citiți înainte de folosire, dacă nu ați mai avut un așa aparat. Rezultatele sunt foarte bune și vasele pot fi puse la loc imediat după finalizare deoarece sunt uscate perfect. Nu am ce să-i reproșez, dar e loc de mai bine că doar nu e un model premium, adică nu e cel mai avansat.

Sharp QW-GC13F472WEU merită ales dacă nu ați mai avut un astfel de aparat în bucătărie. Veți câștiga mai mult timp liber, care îl puteți petrece alături de familie ori prieteni.

Te-ar mai putea interesa