Sharp QW-GC12F492WEU, mașină de spălat vase albă

Mașinile de spălat vase mai accesibile sun pe alb, dar acest aspect nu presupune că e vorba de un model banal. Sharp QW-GC12F492WEU e o variantă accesibilă cu capacitate de spălare generoasă și consum redus de resurse. Observ că are un număr mai redus de programe decât alte variante dar sunt prezente cele utile dintre ele. Dacă vă doriți mai multă funcționalitate dintr-un motiv anume, atunci nu văd de ce nu ați alege un model puțin mai scump.

Un panou de control ceva mai avansat oferă mai multe programe, funcții și chiar informații despre programul de spălare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În general, mașinile cu lățime de 45 cm au o capacitate de 11 seturi, iar un set în plus poate face diferența. Caracteristicile tehnice principale sunt clasa de eficiență energetică A++, capacitatea de încărcare de 12 seturi și cele 3 programe de spălare. Acest aparat se ocupă și de uscare conținutului său, deci vasele, paharele și tacâmurile pot fi puse la locul lor imediat după finalizarea programului de spălare.

Alegerea programului se face în funcție de gradul de murdări și de cât timp sunt lăsate murdare. Chiar dacă nu e cel mai mare model disponibil, are opțiune de încărcare la jumătate. Cu aceasta puteți spăla mult mai puțin și cu un consum mic de energie și apă. Un model cu finisaj pe inox/argintiu costă ceva mai mult și puteți să luați în calcul chiar și alte branduri.

Păreri pro și contra

Ca oricare altă mașină de spălat și aceasta oferă suport special pentru pahare și un coș special pentru tacâmuri. Consumul redus de energie e de apreciat deoarece veți folosi aproape zilnic acest aparat. De cele mai multe ori merită să faceți o investiție ceva mai mare dacă vreți un aparat pentru utilizare îndelungată.

Sharp QW-GC12F492WEU e un aparat electrocasnic cu design standard, adică acesta nu necesită incorporare. Poate fi instalat lângă mobilier sau chiar sub blatul din bucătărie pentru a economisi spațiu. Afișajul digital e foarte important indiferent despre ce aparat discutăm, deoarece afișează mai multe informații și sunt mai vizibile.

Te-ar mai putea interesa