Sharp LC70LE740E

Acest televizor LED 3D Sharp LC70LE740E (numit și LC-70LE740E) e un model de 177 cm și cu rezoluție FullHD. Bineînțeles e un Smart TV cu multe funcții și tehnologii. Cea mai utilă dintre ele e cea de conversie a imaginii (din 2D în 3D) care vă transformă cameră într-un mic cinema. Deci vă recomand achiziționarea unor ochelari 3D dacă doriți să vizionați filme alături de familie sau prieteni. Din poza de jos se observă cât de mare e, însă prețul său nu e chiar așa de atractiv ca și designul său. Dacă vi se pare că prețul e prea mare, puteți opta pentru rate fixe ori optați pentru un model mai mic (ca de exemplu de 46 inci sau 60 inci). Acest televizor numit LC70LE740E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată
Telecomanda

Specificații tehnice

Ecranul LED are o diagonală de 70 inci și aceasta presupune o diagonală de 177 cm, adică aproape cât patru modele de 81 cm. La capitolul video vine cu un contrast dinamic excelent, rezoluție 1080p, 100 Hz etc. Spre deosebire de alte televizoare, acesta are două difuzoare de 10 W fiecare și de aceea nu ar fi chiar obligatoriu un sistem audio. Tunerul TV e unul foarte performant și e însoțit chiar și de o intrare pentru antenă. Pe partea de conectivitate, Sharp LC70LE740E are porturi ca: LAN, VGA, USB 2.0, Scart, patru HDMuri și altele.

Tehnologia WLAN e disponibilă pentru acest model însă e de tip Ready, motiv pentru care aveți nevoie de un adaptor special. Nu aveați nevoie de un adaptor dacă era integrată sau numită Wi-Fi Direct. CU o astfel de tehnologie puteți să vă conectați la web fără cabluri și puteți viziona fișiere media de pe smartphone sau tabletă.

Consumul său se situează undeva la 135 W care mi se pare foarte ok pentru diagonala sa. Alte caracteristici ale acestui TV sunt: panou X-Gen, EPG, Aquos Net+, DLNA, Aquos Link, OPC și Timeshift USB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu o mulțime de porturi, navigare web (internet TV, accesare servicii web etc.), ecran mare, DLNA și tehnologie 3D.

Minusuri: nu are Wi-Fi Direct.

Concluzie

Acest Sharp LC70LE740E e o recomandare pentru cei care vor un televizor de dimensiuni mari și care nu sunt interesați prea mult de funcționalitate. În caz contrar, un Samsung din seria 7000 sau 8000 ar oferi o funcționalitate mai bună dar la o diagonală mai mică. Clipul de jos e cu un model similar din punct de vedere estetic și care e conectat la un laptop:

Te-ar mai putea interesa