Sharp LC60LE830E

Sharp LC60LE830E e un televizor premium cu un ecran de 152 centimetri și capabilitate 3D. E foarte bun pentru realizarea unui cinema în intimitatea casei, cât și pentru o terasă. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e ceva mai mare decât al altor televizoare, însă e un televizor din seria AQUOS LE830 ceea ce presupune suport 3D, capabilitate Smart TV, o mulțime de porturi și o calitate a imaginii deosebită.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea cu aproximație cum se prezintă televizorul de față. Ce trebuie subliniat e faptul că deși are un ecran foarte mare, consumul de curent e unul destul de mic de 112W. Din imaginea de alături puteți vedea că e un aparat care poate fi montat și pe un perete așa încât să nu ocupe prea mult loc într-o cameră ori pe o masă.

Pe perete
Pe perete

Caracteristici tehnice

Dacă nu ar fi fost așa de mare atunci am fi putut spune despre televizor că e un gadget. Asta deoarece e Smart TV, are multiple tunere digitale printre care se numără DVB-C și tuner pentru satelit (S și S2). Imaginea e foarte clară, acest lucru depinzând și de semnal ori de calitatea fișierului care îl vedeți.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; imaginea furnizată de televizor e una foarte bună; sunetul e decent, iar recomandarea mea ar fi să achiziționați și un mic sistem audio… dacă nu aveți deja unul; greutatea nu e deloc exagerată, iar din acest motiv poate fi montat cu ușurință pe un suport.
Contra: e Wireless Ready, deci aveți nevoie de un adaptor pentru conectarea fără fir a televizorului al un router wireless.

Concluzie

E greu să găsești un televizor cu o diagonală de un metru jumătate, dar uite că Sharp vine în întâmpinare cu un model excepțional. Modelul de față a fost votat ca fiind cel mai bun produs… acum ceva timp și de aceea cred că achiziția lui ar fi recomandată nu doar de brand și diagonală, ci și de caracteristici. Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum arată acest televizor și ce poate.

Te-ar mai putea interesa