Sharp LC60LE752E, televizor Smart 3D de 152 cm

LED-ul Sharp LC60LE752E face parte dintr-o serie premium de televizoare inteligente (Smart), iar din numele său e evidentă diagonala sa – 60 inci. Designul unei astfel de serii putea fi doar elegant și îmi plac televizoarele argintii. Suportul acestui model e unul reușit care-i oferă o stabilitate bună. Eu vă recomand să-l puneți pe perete dar e nevoie de un kit de montare. Dacă acesta e prea scump, atunci ar fi bine să alegeți un alt model sau unul mai mic. E bine că există alternative cam la toate prețurile iar partea software e diferită de la un brand la altul. Spun asta deoarece e un televizor cu funcții Smart.

Prețul acestui model nu e chiar de neglijat, însă mi se pare destul de corect comparativ cu concurența. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Pe partea de imagine are tehnologie de conversie 2D-3D care nu e chiar așa de populară ca o imagine 4K. Deci tehnologiile mai noi întotdeauna vor impresiona mai mult și sunt bine venite cât timp sunt utile. Are difuzoare puternice de 15 W dar un sistem home cinema e superior (unul 3D e necesar pentru cei care vor ceva mai mult).

Pe partea de imagine are o diagonală de 152 cm, luminozitate de 350 cd/mp, aspect 16 pe 9, imagine 1080p, 800 Hz etc. Are un tuner TV foarte performant, player multimedia integrat, wireless (e bine să aveți un router wireless acasă), VGA, HDMIuri, un port USB și mai sunt și altele. Caracteristicile speciale ale unui televizor sunt importante: HbbTV, EPG, DLNA, pachetul AQUOS și înregistrare/redare media prin USB (e nevoie de un mediu de stocare extern).

Plusuri: are porturi HDMI suficiente, wireless, acces la diverse servicii online, aplicații, 800 Hz, tehnologie 3D și designul.
Minusuri: nu e accesibil.

Sharp LC60LE752E e un televizor excelent pentru o sufragerie mare sau oricare altă cameră mai spațioasă. Nu e nevoie de o masă prea mare, deoarece are un design mai compact ori puteți să-l puneți pe un perete. Jos am pus o prezentare video a acestui model sau mai bine a seriei, deoarece toate televizoarele acestei serii arată cam la fel.

Te-ar mai putea interesa