Sharp LC60LE740E

Un gadget ca acest televizor LED 3D Sharp LC60LE740E nu ar trebui să lipsească din sufrageria dumneavoastră în special dacă e una spațioasă. E vorba de un televizor de 155cm care vine cu o mulțime de tehnologii și funcții care se datorează în mare partea faptului că e un Smart TV. După cum știți, în acest buget nu veți găsi altul mai mare, dar cu siguranță unul mai funcțional. Acea alternativă o reprezintă Samsung, însă diagonala ecranului nu e așa mare. deci aveți de ales între funcționalitate și mărime, au sincer aș opta pentru mărime deoarece multe funcții pot fi inutile. LC60LE740E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că are un design simplu și elegant. Eu recomand să-l montați pe un perete în special dacă nu aveți un mobilier corespuzător pentru un model așa mare.

Cutia
Aparatul

Specificaţii tehnice

Acest televizor vine cu tehnologie LED care asigură un contrast dinamic mare, culori vii dar și un consum redus de energie. Calitatea audio e asigurată de boxele incorporate și de tehnologiile prezente pe acesta (Dolby Surround și Virtual Surround). Ecranul Full HD al acestui model e unul de 155 cm cu unghiuri largi de vizibilitate. Poate reda posturi TV HD și puteți chiar să conectați o antenă la acesta. Datorită tehnologiei 3D, puteți să vizionați filme 3D  fără a vă obosi imaginea iar imaginea și efectul sunt foarte clare.

Porturile sunt și ele importante deoarece vă permit să-l conectați la o consolă, PC sau media player dar și altele. Acestea sunt: HDMIx4, VGA, RJ45, Scart etc. Puteți conecta chiar și o pereche de căști în caz că vă jucați un joc și nu doriți să deranjați. Consumul său e de numai 100W pentru dimensiunile sale. O parte din caracteristicile sale speciale sunt: DLNA, EPG, Aquos Net+, Aquos Link etc. Sharp LC60LE740E

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o diagonală mare, chiar dacă nu poate convertii din 2D în 3D, e un model care face față cu brio filmelor 3D (3D ready), internet și DLNA (dacă aveți un adaptor Wi-Fi).

Minusuri: nu e chiar accesibil și e doar 3D Ready.

Concluzie

Acest LED Sharp LC60LE740E arată foarte bine, oferă imagini clare și acces la servicii web. Pentru că are o diagonală așa mare și nu prea are concurență, îl recomand iar un model similar poate fi văzut în clipul de jos:

Te-ar mai putea interesa