Sharp LC60LE652E, TV Smart LC-60LE652E

Televizorul Sharp LC60LE652E e unul care are incorporată caracteristica Aquos NET+, mai exact e un Smart TV care are acces la net prin wi-fi sau LAN. Despre wi-fi trebuie spus că acest televizor e unul Wireless Ready, adică necesită adaptor wireless pentru conectarea fără fir la net.
Cred că e perfect pentru cineva în căutarea unui televizor cu ecran mare cu care să se uite la transmisii TV ori la filme 3D.

Nu costă prea mult pentru un televizor de 152 centimetri deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte avansat din toate punctele de vedere. În cazul în care te interesează aspectul să atunci din imaginea de alături poți vedea acest lucru.

Televizorul
Televizorul

Ca și specificații aș menționa faptul că are un ecran foarte mare de 152 centimetri (transformat cu aproximație din 60 inci), rezoluție 1920×1080 pixeli și tuner digital capabil. Acest tuner o să ajute să vedeți posturi TV la calitate HD. Din păcate, la noi în țară o să vă ajute doar partea de DVB-C și posibil tunerul de satelit.
Dacă nu știați, acest televizor e unul din gama precedentă, dar tot se ridică la nivelul televizoarelor din anul 2014, precum și la nivelul consumatorilor moderni. Iar, dacă vrei ceva mai capabil atunci poți alege LC60LE752E care-i un televizor cu AM 800Hz.

Plusurile televizorului de față ar fi diagonala mare, greutatea relativ redusă, multitudinea de porturi (de exemplu are 4 HDMI-uri) și tunerul digital triplu (pentru cablu, televiziune digitală și prin satelit… ambele trei în format digital). Calitatea imaginii e excelentă datorită rezoluției mari și a caracteristicii Active Motion 200.
Ca minus aș menționa că nu e 4k (acest lucru ar fi necesitat un procesor mai puternic, cred) și că nu are wireless integrat.

Per ansamblu pot să spun despre acest televizor că e unul foarte avansat și în același timp perfect pentru cineva care nu le prea are cu tehnica asta nou. Acest lucru e datorat în principal faptului că are un meniul simplu de folosit.
Alături e și un preview din care puteți vedea mai bine cum se prezintă acest TV.

Te-ar mai putea interesa