Sharp LC52LE830E

Televizorul LED Sharp LC52LE830E e unul din seria Aquos LE830E care vine în diverse dimensiuni, însă acesta e ideal în sensul că e suficient de mare – 132 cm. E un Smart TV foarte subțire cu tehnologie LED, Wireless (adaptor inclus), subwoofer și player multimedia. O mare parte din caracteristicile acestei serii sunt prezentate în clipul de mai jos. Bineînțeles un televizor așa de mare ocupă destul spațiu pe mobilier sau măsuță, iar o soluție ar fi un kit de montare, iar pe perete ar arăta mult mai bine. Vine și cu Aquos Net+ care vă oferă posibilitatea să accesați servicii web sau diverse posturi TV online. Prețul e unul destul de mare dar e oarecum justificat pentru ce oferă. Acest model LC52LE830E are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Unghiuri foarte bune
Unghiuri foarte bune
Design plăcut
Design plăcut

Specificații tehnice

Fiind un Smart TV 3D, e normal ca imaginea și sunetul să fie pe măsură. Astfel că are o diagonală de 52 inci, difuzoare stereo de 10W fiecare, subwoofer de 15 W, ecran Edge LED, Dolby Surround etc. Cu toate acestea nu prea am ce să-i reproșez, deoarece și la capitolul funcționalitate stă bine. Are tuner TV performant, AV, Slot CI+ și player multimedia integrat. După cum bine știți, majoritatea televizoarelor au aceste dotări pentru recepționare posturilor premium sau pentru redarea conținutului media.

La capitolul porturi are: LAN, WLAN, HDMIuri, USB, Scart, VGA etc. Pot spune că vine cu cele mai uzuale porturi care pot fi de folos pentru cei care vor să conecteze un player, o consolă sau chiar și un PC. Caracteristicile speciale ar fi serviciile Aquos: Quattron Technology, Net+ și Link. La alte televizoare se numesc altfel și diferă puțin față de acestea. Având în vedere ce oferă acesta, o funcționalitate mai bună e oferită de modelele de la LG, Samsung sau Philips.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: acces la web prin cablu LAN sau Wireless (dacă aveți un router), sonorizare excelentă datorită subwooferului incorporat, calitatea imaginii e acceptabilă, conversie 2D-3D foarte clară și altele.

Minusuri: nu e Full LED.

Concluzie

Acest Sharp LC52LE830E e un televizor de 52 inci care s-ar potrivi în orice cameră în special dacă aveți un perete liber pentru montare, însă îl recomand pentru sufragerii deoarece are un sunet clar și puternic iar diagonala e mare. Dacă vă interesează mai mult designul și cam cu ar arăta în realitate, v-am postat un clip corespunzător cu seria LE830E:

Lasă un comentariu