Sharp LC52LE830E

Televizorul LED Sharp LC52LE830E e unul din seria Aquos LE830E care vine în diverse dimensiuni, însă acesta e ideal în sensul că e suficient de mare – 132 cm. E un Smart TV foarte subțire cu tehnologie LED, Wireless (adaptor inclus), subwoofer și player multimedia. O mare parte din caracteristicile acestei serii sunt prezentate în clipul de mai jos. Bineînțeles un televizor așa de mare ocupă destul spațiu pe mobilier sau măsuță, iar o soluție ar fi un kit de montare, iar pe perete ar arăta mult mai bine. Vine și cu Aquos Net+ care vă oferă posibilitatea să accesați servicii web sau diverse posturi TV online. Prețul e unul destul de mare dar e oarecum justificat pentru ce oferă. Acest model LC52LE830E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Unghiuri foarte bune
Unghiuri foarte bune
Design plăcut
Design plăcut

Specificații tehnice

Fiind un Smart TV 3D, e normal ca imaginea și sunetul să fie pe măsură. Astfel că are o diagonală de 52 inci, difuzoare stereo de 10W fiecare, subwoofer de 15 W, ecran Edge LED, Dolby Surround etc. Cu toate acestea nu prea am ce să-i reproșez, deoarece și la capitolul funcționalitate stă bine. Are tuner TV performant, AV, Slot CI+ și player multimedia integrat. După cum bine știți, majoritatea televizoarelor au aceste dotări pentru recepționare posturilor premium sau pentru redarea conținutului media.

La capitolul porturi are: LAN, WLAN, HDMIuri, USB, Scart, VGA etc. Pot spune că vine cu cele mai uzuale porturi care pot fi de folos pentru cei care vor să conecteze un player, o consolă sau chiar și un PC. Caracteristicile speciale ar fi serviciile Aquos: Quattron Technology, Net+ și Link. La alte televizoare se numesc altfel și diferă puțin față de acestea. Având în vedere ce oferă acesta, o funcționalitate mai bună e oferită de modelele de la LG, Samsung sau Philips.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: acces la web prin cablu LAN sau Wireless (dacă aveți un router), sonorizare excelentă datorită subwooferului incorporat, calitatea imaginii e acceptabilă, conversie 2D-3D foarte clară și altele.

Minusuri: nu e Full LED.

Concluzie

Acest Sharp LC52LE830E e un televizor de 52 inci care s-ar potrivi în orice cameră în special dacă aveți un perete liber pentru montare, însă îl recomand pentru sufragerii deoarece are un sunet clar și puternic iar diagonala e mare. Dacă vă interesează mai mult designul și cam cu ar arăta în realitate, v-am postat un clip corespunzător cu seria LE830E:

Lasă un comentariu