Sharp LC50LE771, televizor 3D LED de 126 cm

Televizorul Sharp LC50LE771 e un LED destul de reușit cu Aquos Net+, care e o caracteristică destul de interesantă care mărește funcționalitatea televizorului. Am mai văzut un astfel de televizor doar că a fost ceva mai mic și a oferit aceleași caracteristici. Din poza de jos se poate observa că are un design elegant (margini înguste, finisaj lucios etc). Oricum, nu e cea mai bună serie cu funcții Smart deci la unele capitole pot spune că nu excelează. Oricum, veți aprecia faptul că are browser web, unele funcții și ceva mai multe porturi HDMI/USB.

Prețul e destul de redus și cred că merită luat doar pentru câți bani veți economisi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

E un LED cu funcții Smart destul de bune dar sunt cele clasice (adică le veți găsi și la alte televizoare). Pe partea de sunet are difuzoare stereo e de 8 W fiecare, Dolby Digital Plus și altele. Pe partea de imagine are o rezoluție 1080p, iluminare de 300 cd/mp, aspect lat, rată de refresh de 300 Hz și imagine de 126 cm.

E dotat cu un tuner TV decent și care poate fi util pentru cei care caută calitate. Oricum, rata de refresh a imaginii are un rol destul de important. Playerul integrat are o funcționalitate destul de bună deoarece poate reda diverse. Pe partea de conectivitate are: port LAN, două USBuri, Scart, 4 porturi HDMI și altele. Nu sunt multe televizoare .

E destul de mare ținând cont de dimensiunile ecranului (un ecran mare presupune că și televizorul e pe măsură). Caracteristicile speciale sunt următoarele: Miracast, PVR Ready, DLNA, aplicație telecomandă, Aquos Net+ etc. Având în vedere că nu are tehnologie wireless, nu poate fi inclus în segmentul televizoarelor premium. Sunt incluși ochelari 3D care sunt utili doar când alegeți modul 3D. Deci se poate folosi precum un televizor clasic, dar veți găsi și o telecomandă specială numită Airmouse.

Plusuri: preț atractiv, tehnologie 2D-3D, Miracast, DLNA, destule porturi HDMI, design elegant și altele.
Minusuri: nu e accesibil (ca oricare alt televizor).

Sharp LC50LE771 e un televizor destul de interesant și cred că se poate observa doar din designul său, dar și din ce am menționat anterior.

Te-ar mai putea interesa