Sharp LC50LE752V, televizor Smart LED

Sharp LC50LE752V e un televizor destul de reușit și spun asta deoarece are un designul plăcut, multe caracteristici interesante și calitatea imaginii e excelentă. E loc de mai bine având în vedere că nu e un model recent lansat și spun asta deoarece face parte dintr-o serie lansată prin 2012. Atunci o rată de refresh de 100 Hz era excelentă, dar pentru anul 2014 a devenit standard. Oricum, eu zic că merită deoarece arată splendid și imaginea e clară în timpul vizionării unui film. Pentru cei care au console, le recomand un Smart TV cum e acesta și 800 Hz e satisfăcător. Acuma alegerea corectă depinde și de bugetul vostru.

Există și o variantă mai ieftină deoarece ecranul e mai mic sau puteți alege oricare alt televizor, dacă nu țineți și la design. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizor
Televizor

Tehnologia de iluminare LED e prezentă pe mai toate televizoarele noi și oferă multe avantaje care probabil le și știți. Pe partea de sunet are: difuzoare stereo de 15W fiecare, amplificator digital etc. Pe partea de imagine are o diagonală de 127 cm, imagine 1080p, luminozitate de 350 cd/mp, aspect alt, refresh nativ de 100 Hz, Active motion 800, Subpixeli panou 6MP etc.

Pe partea de dotări are: un tuner TV incorporat de tip DVB-T/C/S/S2, player integrat cu interfață USB, multe porturi și altele. Ca și porturi are cam tot că vă puteți dori, iar porturile HDMI sunt destul de multe – 4. Spre deosebire de alte televizoare, acesta are doar un USB cu funcție de redare media. Alte modele au mai multe USBuri, astfel ca voi să puteți conecta diverse periferice (tastatură, mouse, cameră web). Puteți să-l conectați la internet fie wireless fie prin cablu de rețea.

Caracteristicile speciale ale acestui model probabil le știți de la modele asemănătoare: HbbTV, DLNA, EPG, Aquos Net+, Aquos link etc. Fiecare brand oferă alte caracteristici speciale și în special de tip Smart, deoarece software-ul diferă. Dar în cazul televizoarelor de la Sharp, caracteristicile Smart sunt mai puține dar și prețul e mai atractiv. Acum depinde ce vă doriți și ce vă puteți permite.

Plusuri: preț destul de atractiv, design elegant, suficiente HDMIuri, caracteristici Smart utile etc.
Minusuri: rata de refresh putea fi mai bună.

Sharp LC50LE752V e una dintre acele televizoare care ar putea da un plus de eleganță sufrageriei ori dormitorului, dar aș alege o variantă mare deoarece poate fi montat pe perete iar .

Te-ar mai putea interesa