Sharp LC50LE750V, Smart TV LC-50LE750V

Pentru cei interesați de un televizor cu ecran mare care are soft smart și suport 3D eu am ca recomandare acest Sharp LC50LE750V. Ecranul mare de 127 centimetri nu e doar clar, ci o să afișeze imagini foarte realiste deoarece are Active Motion 200 care oferă un refresh de 200. Puteți să îl conectați chiar și la Internet deoarece are porturi de rețea, iar wireless-ul e unul integrat așa încât să puteți conecta televizorul la net fără a folosi cablu.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar datorit ecranului foarte mare o să fie excelent la filme, dar și jocuri.
LC-50LE750V nu doar are o mulțime de dotări, ci arată excelent. Lucrul acesta poate fi văzut din imaginea de alături. Dacă vreți să scăpați de picior atunci puteți să-l montați pe perete… așa o să aveți și mai mult loc în cameră.

Pe perete
Pe perete

Pe partea de specificații modelul de față se poate lăuda cu un ecran superb de 50 inci și cu un soft inteligent. Acest soft o să-ți ofere posibilitatea de a utiliza diferite aplicații deoarece vine cu caracteristica Aquos Net +. Mișcările vor fi foarte naturale deoarece are Active Motion 200… lucru care poate o să ajute și la jocurile de pe consolă.
Greutatea e de 18,5 kilograme, iar dacă aveți întrebări legate de consumul de curent atunci ar trebui știut că acesta e de 70W, deci mult mai mic decât al unei plasme. 😉

Lucrurile care o să le apreciezi sunt Hybrid Broadcast Broadband TV (HbbTV pe scurt), tunerele digitale (pentru vizionarea posturilor TV în format digital) și claritatea imaginii.
Nu era rău dacă avea Android pe post de OS sau de ce nu chiar Windows. Acest lucru ar fi fost în avantajul nostru deoarece pentru aceste două sisteme există foarte multe aplicații.

În rest, pot să spun despre acest model că e unul foarte reușit. Poate fi conecta la o mulțime de dispozitive, iar dacă vreți să-l legați la un laptop atunci acest lucru puteți să-l faceți prin intermediul portului D-Sub (VGA sau PC In cum mai e numit).
Din clipul de alături poate fi văzut acest model de TV.

Te-ar mai putea interesa