Sharp LC50LE652V, TV Smart LED de 127 cm

Sharp LC50LE652V e un Smart TV al series Aquos 2013 LE 650 și din numele său puteți observa că are o diagonală de 127 cm (50 inci). E o serie interesantă dar care nu se poate compara cu una clasică, de aceea și prețul ceva mai piperat. Designul e elegant cum ar trebui să fie iar marginile sunt înguste. Având în vedere că e negru, dă impresia că ecranul plutește și nu e nevoie neapărat de un kit de montare. Nu e scump un astfel de kit și vă poate ajuta să economisiți spațiu în sufragerie. O alegere mai accesibilă e varianta cu ecran de 98 cm.

Chiar dacă diagonala e mai mică, caracteristicile seriei sunt aceleași. Eu voi face o mică prezentare a acelor caracteristici mai jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Ecranul generos e însoțit de tehnologii diverse: 200 Hz, 3D, subpixeli panou 6MP și altele. Cea mai importantă e rata de refresh deoarece elimină imaginile blurate care pot să apară când imaginea se schimbă brusc. E bine să fie de cel puțin 200Hz pentru acest an și cu siguranță viitoarele modele oferă rate de refresh superioare.

Pe partea de sunet are două difuzoare puternice de 15 W fiecare și deci puterea lor nu poate fi pusă la îndoială. Ecranul FullHD e splendid având în vedere că reproduce o imagine destul de reală și se datorează unor tehnologii. Are și un media player integrat dar pentru care e nevoie de un stick USB sau HDD extern deoarece televizor doar redă și nu stochează. Are multe porturi HDMI, dar nu veți găsi decât un port USB.

Consum e foarte mic pentru un televizor așa de mare – 70 W, care e consumul maxim. Caracteristicile speciale ale unui Smart TV sunt mai multe, însă cele de la Sharp sunt ceva mai puține de aceea și prețul atractiv: DLNA, PVR Ready (poate înregistra emisiuni, filme etc), Aquos NET+, HbbTV, Aquos Link și EPG.

Plusuri: serviciul Aquos net+ (servicii online), DLNA (e bun dacă aveți și un gadget compatibil), design îngust, 200 Hz, tehnologia 3D etc.
Minusuri: nu e chiar ieftin (de aceea există și varianta de 98 cm).

Sharp LC50LE652V e una din recomandările mele de la acest brand dar sunt și alți producători experimentați care ar putea oferi soluții bune. În clipul de jos e o prezentare a întregii serii Smart de la Sharp iar designul nu prea diferă cu mult de la o serie la alta (în mare parte, standul diferă.)

Lasă un comentariu