Sharp LC46LE830E

Pentru persoanele care vor un televizor de ultimă generație le recomand un TV LED 3D Sharp LC46LE830E de 117cm și cu suport FullHD. E destul de asemănător cu LC46LE824E și asta o să o vedeți și din preview. Ar putea fi considerat și un televizor de fițe din prisma caracteristicilor de top. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Butoane
Din față

Specificaţii tehnice

Sharp LC46LE830E este un televizor care înglobează tehnologie LED și 3D, iar pe partea de sunet e dotat decent deoarece are două difuzoare de 10W fiecare cu caracteristici cum ar fi AVC sau amplificator digital.
Ecranul e de 46 inci și asta înseamnă 117 centimetri de calitate Full HD datorită rezoluției suportate de 1920 pe 1080 pixeli. Și pe partea de imagine e foarte dotat și vine cu o mulțime de tehnologii care nu știu dacă are rost să le enumăr.
Are player și tuner integrate. Nu știu dacă playerul multimedia redă orice tip de mkv fără probleme, dar tunerul e unul de tip DVB-T și DVB-C pentru vizionarea posturilor HD. Playerul redă o mulțime de fișiere de pe USB și ar trebui să aibă browser DLNA.
Pe partea de conexiuni are LAN, USB, HDMI, iar conexiunea de tip RJ45 (LAN) îl face un Internet TV.
Greutatea lui LC46LE830E e undeva la 23 de kilograme, e negru și e un televizor de excepție cu o mulțime de funcții printre care și Aquos NET+ care îl face un televizor de Internet.

Păreri pro şi contra

Plusurile la modelul Sharp LC46LE830E ar fi tehnologia înglobată și performanța de care dă dovadă, dar ar fi și câteva minusuri ca prețul exagerat și faptul că nu știu să suporte aplicații.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Costă undeva la 5829 lei și e probabil să se ieftinească în perioada următoare în condițiile în care apar promoții cu TVA înapoi sau produse resigilate.

Alternative

Pentru fanii Sharp cea mai bună alternativă la acest model e LC46LE824E care e ieftin, dar fără suport 3D.

Concluzie

Sharp LC46LE830E este un electrocasnic perfect pentru jocuri, filme Blu-ray 3D și programe TV în format digital. Oricât de performant ar fi televizorul și oricât ar fi de clară imaginea afișată mă tem că o să aveți nevoie și de un sistem audio pe măsură ca la orice TV premium deoarece difuzoarele din dotare nu se pot compara cu un sistem audio.

Te-ar mai putea interesa