Sharp LC46LE824E

Televizorul LED Sharp LC46LE824E de 117cm și suport FullHD e un model nou de Sharp oarecum asemănător cu LC46LE630E care costă ceva mai puțin. L-ar recomanda suportul 1080p, ecranul LED, playerul integrat și tunerul HD. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și nu e tocmai ieftin, dar e un televizor premium.

Poze

Alături sunt câteva imagini cu acest TV LC46LE824E de ultimă generație.

Butoane
Din față

Specificaţii tehnice

Sharp LC46LE824E e un televizor cu tehnologie LED care stă decent la partea de sunet. Stă decent la audio deoarece are două difuzoare de 10W fiecare cu caracteristici superioare cum ar fi Dolby Surround, Virtual Surround și sistem HD. Ecranul e unul de 46 inci, adică 116-117 centimetri și afișează imaginea la claritate Full HD datorită faptului că suportă rezoluție 1920 pe 1080 pixeli. Pe partea de imagine, televizorul are o mulțime de caracteristici cum ar fi suportul 1080p, sistemul LED backlight, tehnologia Qattron, dar și altele. Normal că are tuner TV de tip DVB-C (pentru vizionarea programelor HD) și DVB-T. Iar, playerul multimedia este destul de capabil și bănuiesc că poate reda fără probleme fișiere mkv. Conectorii acestui TV sunt LAN (e și Wireless Ready), D-Sub, USB, HDMI și altele. Greutatea TV-ului LC46LE824E e undeva la 30 kilograme, iar ca niște caracteristici mai speciale care ar trebui menționate sunt DLNA-ul, Aquos Link și Aquos net+.

Păreri pro şi contra

Pro: are conexiuni de rețea, e Full HD, are multe porturi, playerul multimedia e destul de capabil, iar designul e destul de reușit.
Contra: e cam scump și nu are suport 3D.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Electrocasnicul costă undeva la 4299 lei și în opinia mea e un preț destul de bun, deși nu are suport 3D. Probabil că în perioada următoare se va ieftini ori poate nimeriți o promoție cu TVA-ul înapoi și îl luați cu un discount de câteva sute de lei. LC46LE630E e oa alternativă cu suport 3D și un preț ceva mai mic.

Concluzie

E un televizor excepțional pentru cei cu pretenții și cred că o să vă faceți o părere despre cum arată din clipul de mai jos. Din păcate e prezentat doar exteriorul, nu și meniurile.

Te-ar mai putea interesa