Sharp LC46LE820, televizor LED

Televizorul LED Sharp LC46LE820 e un model nou de TV şi vine ca o alternativă la LC40LE830E care are şi suport 3D. Îl recomandă timpul de răspuns de 4 milisecunde, rata de refresh (pe verticală) de 120 herţi, faptul că este un Internet TV, playerul multimedia capabil, tunerul HD integrat şi contrastul de 5 milioane la 1.
Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi e mai mare datorită faptului că TV-ul are o diagonală de peste 1 metru.

Poze

Scos din cutie
Acasă

Specificaţii tehnice

Sharp LC46LE820 e un televizor de nouă generaţie de 46 inci (106-107 centimetri) cu suport Full HD.Ca orice alt TV de generaţie nouă şi acesta are tuner HD cu suport DVB T şi C.Ecranul e de tip Slim LCD cu iluminare LED backlight.Media playerul e destul de capabil deoarece poate reda fişiere din reţeaua DLNA sau de pe memorie. Acest player are funcţia time shift prin intermediul căreia poate înregistra 150 minute SD (standard definition) şi 60 minute în HD (high definition). Imaginea e destul de clară nu doar datorită faptului că are rezoluţie 1080p, ci şi datorită că are 100Hz E-Motion.Difuzoarele lui Sharp LC46LE820 redau 10W RMS fiecare şi zic că e suficient. Cei care vor mai multă putere cred că ar fi de recomandat să-şi ia un sistem audio pentru TV.
La partea de conectori are HDMI, Aquos Link, Scart, VGA, LAN şi altele. LAN e o conexiune de reţea care poate face din acest televizor un Internet TV, iar Aquos Link este o alternativă la Anynet+ de la Samsung. Această conexiune a lui LC46LE820 presupune ca toate dispozitivele conectate la HDMI-urile televizorului şi compatibile Aquos Link să poată fi controlate cu telecomanda TV-ului.

Păreri pro şi contra

Pro: ecranul de peste un metru, iluminarea LED backlight, playerul multimedia cu time shift (bănuiesc că va reda mkv-uri fără probleme), are Aquos Link.
Contra: preţul e cam mare şi nu are suport 3D.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Are un preţ foarte bun pentru un televizor ca LC46LE820 cu suport LED, rată de reîmprospătare foarte bună, suport Internet, tuner TV şi player multimedia integrate şi suport Full HD.

Alternative

Pentru persoanele care sunt de părere că ar vrea şi un televizor cu suport 3D le recomand un LC40LE830E care are detalii tehnice similare, dar are o diagonală a ecranului ceva mai mică.

Concluzie

Televizorul LED Sharp LC46LE820 va fi apreciat de persoanele care vor să aibă lucruri de noutate acasă. Din păcate nu suport 3D, dar sunt sigur că mulţi pot trece peste acest inconvenient.

Te-ar mai putea interesa