Sharp LC46LE730E

Sharp LC46LE730E e un model nou care e dotat cu caracteristici cum ar fi 3D și Smart TV. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și având în vedere că are o diagonală de 46 de inci o să poți vedea filme Blu-ray în format 3D la o calitate superioară. Are și tuner digital, iar conexiunile de rețea sunt și ele prezente, dar nu are adaptor wireless integrat (s-ar putea ca la unele magazine să se vândă cu acel adaptor).

Poze

Sharp LC 46LE730E e un televizor mare, însă greutatea sa nu depășește 20 de kilograme ceea ce îl face ușor de montat chiar de către maxim 3 persoane. Culoarea TV-ului e neagră și nu se va vedea praful chiar așa de tare pe el. Chiar dacă are un ecran foarte mare, trebuie știut că nu are un consum de curent exagerat.

Televizorul

Specificaţii tehnice

LC46LE730E are un ecran de  peste un metru, mai exact 117 centimetri și asta o să vă ajute foarte mult al filme dacă aveți o cameră mare și intenționați să vă amenajați un mini cinema. Vine cu player multimedia, dacă vreți să vă uitați la filme de pe un hard, iar tunerele digitale o să vă ajute să vizionați canale la calitate HD. Dacă vreți să-l luați pentru jocuri atunci ar trebui să știți că nu e ideal la gaming deoarece are 100 herți.

Păreri pro şi contra

Pro: ecranul e unul mare, iar calitatea imaginii e foarte bună; sunetul nu ar trebui neglijat deoarece și el e destul de bun, dar eu v-aș recomanda un sistem audio dedicat care să vă ajute să savurați filmele la calitate maximă; vine cu port LAN de rețea care vă va ajuta să vizitați servicii populare online cum ar fi Youtube.
Contra: nimic.

Concluzie

Acest model de 46 inci din seria LE730E e unul de excepție și fiind un Aquos nu poți decât să spui că deții un TV premium. Utilizarea sa nu e complicată chiar dacă are multe caracteristici de top, dar trebuie să știi că s-ar putea ca un senior să aibă probleme în a-l folosi deoarece seniorii nu prea le au cu tehnologia.

P.S.: Despre suportul Skype nu știu nimic și nu știu nimic nici despre capabilitățile browser-ului web.

Te-ar mai putea interesa