Sharp LC46LE630E

Televizorul LED 3D Sharp LC46LE630E de 117cm cu suport FullHD e un model apărut de curând și impresionează prin tehnologie actuală și multe dotări, dar și prin performanță. E asemănător cu LC46LE820 și are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Butoane
Din față

Specificaţii tehnice

Sharp LC46LE630E are înglobate tehnologiile LED și 3D, iar pe partea audio are două difuzoare de 5W fiecare. Sunetul are caracteristici superioare cum ar fi AVC, virtual surround, sistem audio HD cu suport MPEG4. Ecranul are 46 inci, adică 117 centimetri, iar imaginea e afișată la calitate Full HD datorită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli. Luminozitatea e de 450 candele pe metru pătrat, aspectul imaginii de 16 pe 9 are câteva caracteristici superioare legate de imagine cum ar fi panelul de 6 mega, suportul 1080p, sistemul backlight LED, dar și altele. Are tuner HD – DVB-C – pentru vizionarea programelor digitale, dar și tuner normal DVB-T. Integrat are și un player multimedia care bănuiesc că nu va avea probleme cu redarea fișierelor mkv din moment ce TV-ul are rezoluție FullHD. Este foarte dotat pe partea de conectori deoarece are 3 HDMI-uri, USB pentru player, CI slot, LAN, D-Sub și altele. Are undeva la 20 de kilograme și e nevoie de două persoane petrnu a-l monta, iar ca niște caracteristici de care am uitat și ar trebui precizate sunt DLNA-ul și funcția de ‘net numită AQUOS NET+.

Păreri pro şi contra

Pro: are conexiuni de rețea (LAN, WLAN), e 3D și LED, prețul nu e mare, are player destul de bun și o mulțime de conexiuni și funcții utile.
Contra: nu am obiecții.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Costă circa 4529 lei și eu zi că este un preț foarte bun pentru un televizor cu suport 3D și pentru Internet. Probabil că în perioada următoare prețul va mai scădea, dar asta rămâne de văzut. LC46LE820 e o alternativă care ar trebui luată în considerare, deși are detalii tehnice oarecum asemănătoare.

Concluzie

Sharp LC46LE630E e un televizor pentru cei care vor ce e mai nou pe piață și sunt sigur că modelul de față nu-i va dezamăgi deoarece are tot ce e nevoie (tuner HD, player, ecran LED, suport 3D, conexiuni pentru Internet, wireless LAN și multe altele). În clipul de jos e un televizor foarte similar celui din acest mic review și am pus filmulețul pentru ca dumneavoastră să vedeți mai bine cum arată.

Te-ar mai putea interesa