Sharp LC46LD265E, televizor LED de 117 cm

Sharp LC46LD265E e un televizor LED care se adresează celor care vor o imagine mare și detaliată. Bineînțeles, în acest preț nu vine cu imagine 4K ci doar FullHD. Având în vedere că nu are funcții Smart, tehnologie 3D și nici o rată de refresh foarte mare, prețul de achiziție al acestui televizor e destul de atractiv. E ideal pentru cei care au o sufragerie mare și vor un televizor pe măsură camerei. Cu siguranță, oferă o experiență mai bună decât cea oferită de vechiul televizor. Nu are cele mai bune caracteristici tehnice de pe piață dar poate că nici nu vreți ceva foarte scump.

Prețul mi se pare a fi corect și sunt puțin producători care mai oferă televizoare clasice și cu diagonală mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Pe partea de imagine are iluminare LED, aspect lat, rezoluție 1080p, 100 Hz și o diagonală de 46 de inci. E vorba de un model al anului 2014 care oferă caracteristici standard destul de bune dar era loc și de mai bine. La o așa diagonală un refresh mai mare putea fi util însă posibil să nici nu observați nici o diferență. Rata de refresh îmbunătățește calitatea imaginii în special când se schimbă brusc (la filme și jocuri). Mai precis, reduce blurul.

E dotat cu player integrat, două HDMI-uri, tuner TV performant, USB etc. Poate fi folosit ca și un monitor dar prin HDMI veți beneficia de cea mai bună calitatea și deci recomand acel port. Dacă desktopul vostru nu are acel port, puteți alege o placă video diferită. Ca și caracteristici speciale are: teletext, EPG 7 zile, Aquos Link și altele.

Plusuri: player multimedia integrat, design plăcut, prețul atractiv, imagine 1080p și sunet clar.
Minusuri: nu are multe caracteristici speciale.

Sharp LC46LD265E e unul dintre cele mai mari televizoare din acea serie și care poate fi al vostru care nu vă depășește bugetul ori nu aveți nevoie de ceva diferit. Eu îl recomand deoarece nu e nevoie de prea multe dotări și tehnologii pentru a viziona filme la o calitate video bună. Deasemenea, alternative pot fi modele mai mici din aceeași serie care nu costă mult .

Te-ar mai putea interesa