Sharp LC46LD264E, televizor Aquos LED de 117 cm

Sharp LC46LD264E e o alegere inteligentă deoarece arată bine, are un ecran mare, poate reda fișiere media de pe un stick USB, are câteva caracteristici Aquos etc. Din numele său reiese diagonala ecranului dar și seria – LD264. Am pus și un clip cu prezentarea acestui model pentru a vedea mai bine cum arată de aproape și care sunt caracteristicile sale generale. Toate modelele LD264 arată cam așa și dacă nu vă permiteți pe acesta, cu siguranță unul mai mic e mai potrivit. Nu are sens să dați prea mulți bani pe un televizor deoarece mulți dintre voi obișnuiți să vă uitați la filme și pe un PC. Dacă nu aveți un astfel de PC, puteți lua cu încredere un televizor mare și să folosiți desktopul ori laptopul ca player multimedia.

Prețul e oarecum corect ținând cont că e vorba de gama 1014 și că e de 46 de inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Nu are tehnologie 3D ori funcții de tip Smart, dar e vorba de un televizor simplu cu ecran LED de 117 cm. Difuzoare de 8 W fiecare sunt destul de bune și nu cred că mai are sens să luați un sistem audio suplimentar. Calitatea audio e peste medie în special cu DTS 2.0 și pentru a viziona filme la o calitate bună, e nevoie de un player sau meiu de stocare extern.

Tunerul TV al său e unul performant și poate recepționa chiar și posturi HD. E bine că are două HDMIuri, astfel puteți conecta două gadgeturi la el (consolă și PC, de exemplu).

E adevărat că există foarte multe televizoare noi cu refresh peste 100 Hz dar acelea nu sunt la fel de ieftine ori dacă sunt în același buget, au un ecran mai mic. Cu alte cuvinte, prețurile sunt justificate și dacă nu aveți atâția bani, puteți alege ratele fixe.

Plusuri: arată bine, ecran mare cu imagine 1080p, două HDMIuri, redare USB și are 100Hz.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Sharp LC46LD264E arată bine din toate unghiurile și chiar dacă nu e foarte slim, e bine că s-a ales o ramă pe o culoare elegantă iar dacă nu vă convine standul, puteți să-l montați pe perete. CLipul de jos poate fi util pentru cei care nu au mai văzut această serie ori un televizor ca cel de sus.

Te-ar mai putea interesa