Sharp LC42SH330E

Televizorul LCD Sharp LC42SH330E e un model nou şi impresionează ca LC32SH130E prin designul excepţional de la Sharp. Eu aş cumpăra un astfel de televizor datorită ecranului FullHD, tunerului digital (DVB-C), playerului multimedia cu capabilităţi de redare a formatului DivX HD şi datorită preţului bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Scos din cutie
Acasă

Specificaţii tehnice

Sharp LC42SH330E e un TV cu ecran LCD care are tehnologie backlight CCDL. Timpul de răspuns al ecranului e de 5 milisecunde, luminozitatea e de 400 candele, iar cel mai important lucru e faptul că are suport 1080p, adică Full HD. Sunetul e reprezentat de două difuzoare de 10W fiecare şi are caracteristici superioare de sunet cum ar fi amplificatorul digital şi automatic volume control sau AVC… pe scurt. Are integrate un tuner digital DVB-C şi un player multimedia. Playerul poate reda DivX HD, dar bănuiesc că nu are probleme la redarea de fişiere mkv. Ca şi conectori are HDMI (trei la număr), D-Sub, USB, minijack, Scart şi altele. Greutatea e undeva la 18 kilograme, iar consumul de energie e undeva la 126W.

Păreri pro şi contra

Pro: aspectul sau designul exterior e destul de reuşit, are player multimedia, tunere DVB C şi T (cel cu C e pentru posturile în format digital).
Contra: nu are ecran LED.

Preţuri (cel mai mic preţ)

2149 lei e un preţ aproximativ pentru acest televizor. În momentul în care am scris articolul televizorul costa atât la promoţia cu TVA-ul înapoi, deci poate acum costă mai mult. LC32SH130E e ceva similar, dar are o diagonală mai mică, adică de doar 32 inci (81 centimetri). Ecranul e de acelaşi tip, adică tot LCD.

Concluzie

LC42SH330E e un televizor care l-aş recomanda persoanelor care au o cameră mare şi vor un aparat cu o diagonală impresionantă. E foarte bine că are suport Full HD, tuner pentru vizionarea programelor digitale şi player. Însă nu ştiu dacă playerul poate reda filme mkv care e un standard reprezentativ Blu-ray-ului.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sharp LC42SH330E”

  1. Pe mine nu ma deranjeaza ca nu are conexiuni de retea sau ecran LED insa nu-mi place ca nu are e conexiune VGA ca sa-mi leg unitatea centrala la el si sa il folosesc pe post de monitor.

Comentariile sunt închise.