Sharp LC42LE771, televizor 3D de 106 cm

Sharp LC42LE771 e un televizor LED Non Smart adică nu are acele aplicații, funcții speciale ori un număr mare de porturi. Totuși, oferă tehnologia de conversie a imaginii 2D-3D dar și un design foarte elegant. Marginile ecranului sunt foarte înguste, astfel că ar arăta ideal pe un perete sau chiar și pe o măsuță TV. Nu sunt multe serii care arată ca și aceasta, de aceea am și pus o poză cu acesta mai jos pentru a vedea mai bine cum arată în realitate. Nu veți regreta alegerea făcută în special dacă nu aveți nevoie de funcții Smart (pentru că aveți un gadget performant la îndemână).

Mulți dintre voi aveți deja un smartphone sau o tabletă care poate fi folosită pentru accesarea conținutului web, iar pentru conținut media puteți folosi un laptop ca și media player. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

E un LED de tip Non Smart dar tot are caracteristici speciale Smart, însă sunt puține. Face parte din gama 2014 care aduce multe specificații noi și bune. Pe partea de sunet are: difuzoare de 8 W fiecare, Dolby Digital Plus și altele. Un ecran de 106 cm e unul cu imagine 1080p, iluminare de 300 cd/mp, refresh de 300 Hz și aspect lat.

Cam toate televizoarele noi și mari au un ecran FullHD, iar rata de refresh e de cel puțin 100 Hz pentru televizoarele mici și 200 Hz pentru televizoarele mari. Pe partea de porturi are: patru porturi HDMI, VGA, două porturi USB 2.0, component etc. Sunt incluse patru perechi de ochelari 3D dar puteți să nici nu-i folosiți deoarece televizorul poate fi folosit ca unul obișnuit (cu imagine 2D). E inclusă o telecomandă de tip Airmouse cu care puteți tasta mai ușor diverse când accesați internetul. Sunt incluși Cu DLNA, Miracast și Aquos Net+, acest televizor poate fi un televizor Smart destul de bun.

Plusuri: are funcția Miracast, control cu smartphone, Aquos Net+ (acces la internet) și designul elegant.
Minusuri: nu are multe caracteristici speciale.

Sharp LC42LE771 e o alegere bună pentru cei care vor un altfel de televizor și care să fie perfect pentru sufragerie.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sharp LC42LE771, televizor 3D de 106 cm”

  1. Am cumparat acest produs Sharp Lc 42 LE 771, de la prima pornire s-a remarcat iluminatul deficitar in colturi .Va rog sa-mi spuneti este un defect de fabricatie sau nu.Va multumesc.

Comentariile sunt închise.