Sharp LC42LE761E , televizor Smart 3D LED de 106 cm

Acest Sharp LC42LE761E e o alegere bună pentru cei care vor eleganță, performanță, funcționalitate dar și calitate. Cu siguranță, nu e cea mai performantă serie dar oferă cam tot ce puteați avea nevoie. Am pus o poză cu acesta în partea de jos pentru a vedea mai bine cum arată aceasta. Designul e unul foarte interesant și reușit, dar există și posibilitatea instalării sale pe perete. Deasemenea, există televizoare care sunt similare cu acesta dar care poate nu aduc fie tehnologia 3D fie funcțiile Smart. Din numele său reiese că e vorba de seria LE761E, care e una lansată anul acesta.

Prețul nu e foarte mare pentru cât e diagonala și sunt puțini producători care oferă astfel de televizoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Acest LED de 42 de inci e destul de bun pentru cei care vor o imagine mare dar și de calitate. Specificațiile de imagine sunt următoarele: rezoluție 1080p, diagonală de 106 cm, iluminare de 300 cd/mp , aspect lat, rată de refresh de 300 Hz și altele. Pe partea de sunet pot spune că e destul de bun și nu cred că e nevoie de un sistem audio suplimentar.

Tunerul TV e unul de tip DVB-T/C iar la unele televizoare Smart e chiar mai bun. Pe partea de conectivitate are: WiFi integrat, LAN, D-Sub, slot Ci, HDMIuri, două USB-uri etc. Dimensiunile sale sunt destul de generoase și e normal să fie așa deoarece e destul de mare. Consumul său e undeva 49 W dar poate să fie mult mai mic dacă alegeți o luminozitate scăzută. Pachetul său e cel standard și .

Sunt incluși 4 perechi de ochelari de tip 3D care sunt necesari deoarece imagine e doar convertită din 2D în 3D. Pe partea de caracteristici speciale are: teletext 1000 pagini, PVR Ready (e nevoie de mediul de stocare), stocare video, DLNA, EPG, Aquos Link și Net+.

Plusuri: multe porturi HDMI, Aquos Net+, funcția DLNA, refresh foarte bun, difuzoare puternice, design elegant etc.
Minusuri: nu are multe caracteristici speciale.

Sharp LC42LE761E e o alegere bună pentru cei care vor în sufragerie un televizor performant dar și un plus de funcționalitate (funcții Smart).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sharp LC42LE761E , televizor Smart 3D LED de 106 cm”

Comentariile sunt închise.