Sharp LC42LE760E, televizor Smart 3D

Sharp LC42LE760E sau LC-42LE760E e un televizor smart al anului 2014, iar principalele atuuri cu care se poate lăuda sunt ecranul mare de 106 centimetri (42 inci), softul smart și că are suport 3D (imaginează-ți că în pachet sunt livrate și 4 perechi de ochelari 3D). Având un soft inteligent înseamnă că poate fi conectat și la internet, iar pentru realiza o conexiune fără fir vă puteți folosi de wi-fi-ul integrat.

Dacă e să ne luăm după costul de achiziție atunci vedem că e unul mic deoarece acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Aspectiv nu pot spune că arată rău, lucru sesizabil din imaginea de alături. Poți vedea că cei de la Sharp au făcut televizorul mult mai aspectiv față de generațiile anterioare.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu acel ecran imens de 106 centimetri, cu sunetul calitativ și cu rezoluția de 1920×1080 pixeli. Nici că are 300 Hz nu e rău, iar ca să fiu corect trebuie să spun că e vorba despre Active Motion, deci oarecum de un refresh soft.
Pentru a vedea posturi TV la cea mai bună calitate avem parte și de un tuner digital dublu, însă la noi în țară nu o să te ajute decât partea de DVB C deoarece DVB T (pentru televiziune terestră) nu e suportat.

Plusurile se referă la prețul mic de achiziție, că are o rezoluție mare și că afișează o imagine foarte bună.
Din păcate nu are suport dts, dar nu știu cât de mult o să vă afecteze acest lucru. În esență, dacă aveți nevoie de așa ceva atunci puteți alege un player care să suporte așa ceva.

Deci, televizorul acesta ți se adresează în cazul în care te interesează o soluție care să arate bine și care să afișeze imagini calitative.
Normal că-l poți utiliza pentru accesarea diferitelor informații de pe net deoarece e un Smart TV cu port wireless integrat.
Iar, dacă vrei să îl folosești pentru vizionarea filmelor de pe memorii externe atunci și acest lucru e posibil grație faptului că vine cu player intern, dar nu are suport dts… după cum am menționat mai sus.

Te-ar mai putea interesa