Sharp LC42LD265E, televizor 107cm

Sharp LC42LD265E e un televizor modern, dar non Smart care face parte din gama anului 2014. Acest aparat se adresează celora care vor o soluție pentru vizionat filme de pe memorii USB ori meciuri prin transmisii digitale. Pentru transmisii digitale avem la dispoziție un tuner dublu, însă utilă e doar partea de DVB C.

Dacă te interesează prețul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un aparat care e foarte bun pentru filme, lucru demonstrat și de faptul că are suport dts. În opinia mea nu ar trebui să ne deranjeze prea mult lipsa capabilității smart întrucât dacă luăm un media player trece peste acest neajuns, iar playere bune găsim aici.

Așa arată
Așa arată

Pe partea de caracteristici acest Sharp are un ecran mare de 42 inci (107 centimetri), iar rezoluția sa e de 1920×1080 pixeli. Aceste două lucruri te vor ajuta să vezi filme Full HD fără vreo pierdere de detaliu. Nu era rău dacă avea și suport 4K, însă asta ar fi ridicat prețul considerabil deoarece ar fost nevoie de un procesor mai bun.
Softul inteligent, ori mai bine spus lipsa acestuia, nu e un impediment deoarece poți lua un media player la un preț ok.
Cred că te interesează și consumul de curent deoarece în această lume modernă toate aparatele consumă foarte mult. În cazul acestui model e vorba despre un consum energetic de 68W, care nu e deloc mare.

Plusurile modelului acest ar fi costul de achiziție foarte mic, că vine de la un brand japonez ok, imaginea de calitate și că are suport pentru sunet dts.
Contra achiziției ar fi lipsa softului inteligent. Însă, după cum am scris mai sus, poți lua un player care are soft smart și porturi de rețea așa încât să poți naviga pe net.

Așa de final pot spune că modelul acesta e unul foarte bune în cazul în care te interesează o soluție cu diagonală mare. Pe piață o să găsești alternative de la alte branduri cum ar fi LG ori Samsung, însă eu aș merge pe varianta aceasta întrucât e mult mai ieftin și vine doar cu ce te-ar interesa.

Te-ar mai putea interesa