Sharp LC40SH340EV

Unul dintre noile modele de televizoare ajunse în România e televizorul LCD Sharp LC40SH340EV şi se remarcă prin caracteristici cum ar fi ecranul mare de 40 inci (101 centimetri), rezoluţia nativă 1920 pe 1080 şi multe altele. Chiar dacă ecranul e mare, are un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care nu se poate spune că e mare deoarece şi lc32le530ev costă tot atât.

Poze

Alături e o imagine cu un televizor similar, iar despre LC40SH340EV trebuie ştiut că arată similar. Se poate vedea că are un design foarte robust într-un stil tipic Sharp.

Acasă

Specificaţii tehnice

Referitor la LC40SH340EV ar fi mult de specificat la acest capitol, însă cel mai important lucru care trebuie ştiut e că are un ecran mare cu o diagonală de peste un metru, iar că sunetul e la fel de bun ca imaginea. Are integrat un player multimedia, despre care site-urile spun că are suport DivX. Asta înseamnă că ar trebi să meargă filmele cu extensia *.avi care sunt codate cu DivX sau Xvid.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine şi nu costă mult, chiar dacă are un ecran cu diagonală mare; poate fi montat pe perete deoarece are VESA 100 pe 100; are tuner DVB T (DVB C nu ştiu dacă are deoarece la unele firme de cablu tot îţi trebuie decodor); are player pe USB, însă nu ştiu exact ce filme poate reda şi ce codecuri suportă, dar mă gândesc că va rula fără probleme fişierele *.avi (de *.mkv nu ştiu nimic); meniurile sunt uşor de navigat şi totuşi vă recomand să-i citiţi manualul pentru a afla cum se încarcă subtitrările sau cum puteţi săf-l folosiţi mai eficient.
Contra: nu are ecran cu iluminare led, ceea ce presupune că imaginea e de calitate bună, însă consumul de curent nu e ideal.

Concluzie

LC40SH340EV arată foarte bine, însă designul nu e la fel de excentric ca la LC26LE430E, fiind mai sobru, în opinia mea. La partea de afişare a filmelor se descurcă magnific, iar sunetul e şi el de o calitate superioară deoarece boxele integrate au 8W fiecare şi ca o caracteristică specială a sunetului trebuie menţionată prezenţa unui amplificator.

P.S.: Dacă vă gândiţi să îl conectaţi la o consolă de genul Xbox ori PS3 atunci acest lucru e posibil, iar timpul de răspuns e unul favorabil de 5 milisecunde, însă să nu vă aşteptaţi ca jocurile să fie afişate ca pe plasme ori tV-uri de 30-40 milioane.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sharp LC40SH340EV”

Comentariile sunt închise.