Sharp LC40LE830E

Televizorul LED 3D Sharp LC40LE830E de 40 ţoli (101-102 centimetri) este un televizor cu suport 3D destul de capabil de la Sharp. Are tuner digital, player multimedia (pe USB şi DLNA ca LC46LE820), ecran cu suport Full HD, conexiuni de reţea şi suport pentru Skype. Există posibilitatea de a cumpăra şi o cameră pentru a vorbi pe Skype, iar ochelarii 3D sunt separat. După cum vedeţi nu e ca LC22LE430E care e mult mai ieftin, dar e un Sharp de calitate. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi e justificat de tehnologia de ultimă generaţie incorporată.

Poze

Scos din cutie
Acasă

Specificaţii tehnice

Sharp LC40LE830E e un TV cu suport 3 dimensional şi diagonala ecranului de 40 inci. Display-ul are 102 centimetri, e de tip LED, iar rezoluţia suportată e 1920 pe 1080 pixeli şi asta îl face un aparat cu suport Full HD – 1080p.
Tunerul integrat e unul de tip DVB T/C/S.
Nişte caracteristici speciale ale acestui Aquos ar fi suportul pentru Skype, Aquos Net, DLNA şi altele.
La capitolul conexiuni are HDMI cu Aquos Link, Scart, VGA, conexiunile de reţea (LAN şi WLAN) şi slot SD. SLotul SD e doar pentru video, iar Aquos Link e o alternativă la Anynet+ de la Samsung. Această tehnologie presupune că puteţi controla cu telecomanda televizorului toate dispozitivele conectate la HDMI-urile televizorului (normal că trebuie să fie compatibile Aquos Link).
Media playerul din LC40LE830E e pe USB sau DLNA şi sunt sigur că va reda o mulţime de tipuri de fişiere fără probleme, chiar şi pe cele mkv (caracteristice filmelor Blu ray).
Are două difuzoare de 10W fiecare, dar crec că e recomandat să vă conectaţi un sistem audio mai bun.

Păreri pro şi contra

Pro: are suport 3D, arată bine, playerul integrat e capabil să redea de pe USB şi din reţeaua DLNA, are conexiuni de reţea, pot i accesate mai multe site-uri, e prezent şi suportul pentru Skype
Contra: preţul e un pic cam mare.

Preţuri (cel mai mic preţ)

3999 lei e preţul aproximativ pentru acest televizor de ultimă generaţie şi sunt mai mult ca sigur că va fi destul de popular datorită diagonalei mari şi funcţiilor premium, iar preţul va fi trecut cu vederea.

Alternative

Ca o alternativă aş putea recomanda un KDL-40EX720 de la Sony deoarece are aproximativ aceleaşi specificaţii.

Concluzie

Sharp LC40LE830E e un model nou de televizor şi sunt sigur că va fi apreciat de cei care vor doar ce-i mai nou la ei acasă. Pentru a vă face o părere referitoare la cum arată am pus preview-ul de altăuri.

Te-ar mai putea interesa