Sharp LC40LE824E

TV-ul LED Sharp LC40LE824E vine ca o alternativă mai performantă la LC40LE630E. Are imaginea mult mai clară, tuner digital pentru o multitudine de conexiuni de cablu TV, playerul poate reda de p USB şi din reţeaua DLNA, are suport pentru Internet şi are chiar şi memorie internă de 8 giga. LC40LE824E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Scos din cutie
Acasă

Specificaţii tehnice

Sharp LC40LE824E nu e dotat cu tehnologie 3D, dar o are incorporată pe cea LED. la partea de sunet are două difuzoare de 10W şi e dotat cu Dolby Surround, HD SoundSystem şi AVC care sunt nişte caracteristici superioare legate de sunet. La partea de video are un ecran cu suport Full HD X-Gen cu tehnologia Quattron. Diagonala e de circa 100 centimetri, iar rezoluţia e de 1920 pe 1080 pixeli şi acesteia i se datorează suportul 1080p. Ca nişte caracteristici superioare legate de imagine ar trebui menţionare mega contrstul, 100 Hz E-Motion şi altele. Are tuner digital foarte capabil deoarece e DVB T/C/S/S2 şi mai are şi un player multimedia pe USB şi DLNA. Conectorii lui LC40LE824E sunt Scart, HDMI, USB, pentru reţea (LAN şi WLAN – e Wireless Ready) şi alţii. Ca nişte caracteristici care nu ar trebui neglijate sunt memoria internă de 8 giga, EPG, playerul multimedia foarte capabil, Aquos NET+ (funcţie pentru Internet), suportul DLNA şi playerul pentru DivX şi DivX HD.

Păreri pro şi contra

Pro: are memoria internă destul de mare, e un Internet TV, are DLNA, tunerul HD vă va scuti de receptoare (de satelit şi alte tipuri). Sunt de părere că nu va avea probleme nici la redarea filmelor sau fişierelor mkv.
Contra: poate că e cam scump.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Referitor la preţ, acest e undeva la 2999 lei, dar e foarte bun având în vedere că are o mulţime de dotări şi chiar suport pentru Internet. În această perioadă sunt multe promoţii şi e greu de precizat un preţ exact, dar acesta e preşul la un anumit magazin online.

Alternative

LC40LE630E e o alternativă mai ieftină deoarece imaginea nu e la fel de clară ca la acest model şi nici nu are aşa de multe dotări. Varianta ieftină nici nu are memorie internă, însă probabil că nici nu o să o folosiţi dacă aveţi un hard extern conectat la TV

Concluzie

Televizorul Sharp LC40LE824E e pentru acele persoane care vor să se bucure acasă de imagine deosebit de clară când urmăresc un serial de pe un canal HD, un meci, un film de pe un disc Blu-ray sau un film de pe un hard extern.

Te-ar mai putea interesa