Sharp LC39LE752V, televizor Smart 3D LED de 98 cm

Sharp LC39LE752V e un ecran generos de 98 cm și nu e vorba de un televizor clasic. Design-ul său e mai mult decât elegant iar finisajul e plăcut pe o culoare deschisă. Deci se potrivește perfect într-o sufragerie luminată ori într-un dormitor vopsit pe o culoare deschisă. Dacă nu vă place suportul ori nu aveți unde să-l puneți. Pentru montare aveți nevoie de un kit de montare care poate fi destul de ușor de instalat. Acest brand nu oferă modele care să concureze cu branduri precum Samsung, deoarece pe partea de software există diferențe. Motiv pentru care Sharp oferă modele mult mai accesibile ori în același buget veți întâlni.

Puteți să-l alegeți pe acesta dacă considerați că vi-l permiteți ori puteți alege o variantă mai mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizor
Televizor

Tehnologia de iluminare e LED ca la majoritatea televizoarelor și oferă multe avantaje. Tehnologia 3D e binevenită pentru cei care vor să vizioneze filme în format 3D, chiar dacă filmele sunt în format 2D. E un Smart TV care face parte dintr-o serie din 2012 de aceea are caracteristici Aquos: Net+ și Link. Pe partea de sunet are două difuzoare de 15 W, control volum automat, Dolby Digital Plus și amplificator digital.

La capitolul imagine are o imagine cu diagonală de 98 cm, imagine 1080p, luminozitate de 350 cd/mp, refresh de 200 Hz și altele. Tunerul TV e unul DVB-T/C/S/S2 deci e foarte bun. Playerul multimedia integrat e unul decent și are funcție de înregistrare USB, deci e nevoie de un stick pentru a stoca fișierele. Ca și conectori are LAN, HDMI, WiFi, Scart, slot CI+, VGA și mai câteva. Apreciez că are 4 porturi de tip HDMI dar și așa poate nici nu le folosiți pe toate. Caracteristicile speciale sunt multe în comparație cu un televizor obișnuit dar nu sunt așa de multe comparativ cu Smart TVurile de la branduri precum Samsung. Deci alternative pot fi cele de la alte branduri ori cele cu diagonală mai mare – 127 cm.

Plusuri: are tehnologie DLNA, Aquos Net+, player integrat, multe porturi HDMI, rată de refresh mare și design plăcut.
Minusuri: nu prea am.

Sharp LC39LE752V e un Smart TV clasic de la acest brand și care cu siguranță e mai bun decât actualul sau vechiul televizor. Dacă nu vă place că playerul integrat nu are un suport media așa de avansat, puteți alege un player extern și e recomandat să alegeți unul 3D (deoarece de conversie se va ocupa playerul extern iar televizor are o rată de refresh corespunzătoare). Deci nu veți putea face același lucru și cu un televizor obișnuit.

Te-ar mai putea interesa