Sharp LC39LE350VWH, televizor alb de 99 cm

Sharp LC39LE350VWH e o alegere bună deoarece are caracteristici Smart, ecran FullHD, difuzoare de 6W, finisaj interesant (pe alb), multe HDMIuri și altele. E vorba de generația trecută care bineînțeles a fost lansată anul trecut. Totuși îmi place cum arată și se potrivește perfect într-o cameră luminoasă (pe alb ar fi ideală). Îl puteți folosi pentru a socializa, naviga pe web, viziona posturi TV la calitate superioară ori să redați conținut media din diverse surse. Dacă nu vă place interfața Aquos (Smart), puteți opta pentru un alt brand deoarece sunt multe branduri cu experiență.

Prețul său e bun ținând cont că are o rată de refresh de 100 Hz și că nu e un televizor clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Nu are tehnologie 3D, dar pentru cei care o vor, le recomand un televizor cu conversie 2D-3D. E vorba de gama 2013 motiv pentru care refreshul e de 100 Hz dar prețul e ceva mai atractiv decât cel al televizoarelor mai noi. Are difuzoare de 6 W fiecare care pot fi suficeinte pentru cei care nu vizionează prea des filme cu sunet prea mare. La capitolele sunet și imagine are tehnologii bune dar se putea și mai bine.

Diagonala sa aduce și o rezoluție pe măsură – 1080p. Playerul integrat poate fi folosit chiar și pentru a înregistra dar e nevoie de un mediu de stocare (memorie USB sau hdd). Are multe porturi dar nu și wireless (vă puteați conecta wireless la un router). Acesta nu are multe caracteristici speciale, iar numărul lor ține și de serie. Cu cât e mai performantă și mai scumpă, cu atât oferă mai multe dotări speciale. Acesta are chiar și DLNA, dar pentru conectivitate wireless e nevoie de un adaptor.

Plusuri: are pachetul Aquos, toate acele caracteristici speciale menționate mai sus, refresh de 100 Hz, înregistrare USB etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Seria Aquos e disponibilă doar la acest producător, la altele e denumită diferit ori doar simplu – Smart. Sharp LC39LE350VWH are o diagonală suficient de mare care poate fi observată din denumirea sa. Are multe intrări video astfel că puteți conecta mai multe la acesta (desktop, consolă, media player).

Te-ar mai putea interesa