Sharp LC32SH340EV

Pentru cei care vor un televizor ieftin şi bun fără suport 3D şi coenxiuni de reţea ar fi de recomandat modelul de televizor LCD Sharp LC32SH340EV de 81cm cu FullHD. Nu are LED, dar poate afişa cursiv şi fără pierderi de detalii filme Blu ray. E asemănător cu LC32SH130E însă suportul 1080p îl face ceva mai scump. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Scos din cutie
Acasă

Specificaţii tehnice

Televizorul Sharp LC32SH340EV este un TV cu tehnologie LCD care stă decent la capitolul sunet datorită celor două difuzoare de 8W fiecare cu caracteristici superioare cum ar fi surround-ul virtual şi sistemul amplificat digital.
Ecranul e numai bun (nici mare şi nici mic) deoarece are o diagonală de 81 centimetri. Display-ul e LCD sau mai bine spus cu backlight CCFL şi poate afişa fără pierderi de detalii filmele Blu-ray datorită rezoluţiei de 1920 pe 1080 pixeli. Chiar dacă nu are iluminare LED televizorul tot are o luminozitate destul de bună de 450 candele. Timpul de răspuns e foarte bun în opinia mea şi e de 5 milisecunde. Câteva caracteristici speciale ar fi suportul 1080p şi sistemul de iluminare CCFL.
Mi se pare suspect că la aceşti bani televizorul are integrat un tuner digital şi un player multimedia. Tunerul digital e cel DVB-C şi e util în vizionarea posturilor HD, dar mai are şi un tuner DVB-T. Playerul multimedia e pe USB şi bănuiesc că va reda fără probleme mkv şi DivX HD.
Pe partea de conectori are HDMI, USB, dar şi o mulţime de alte porturi care le întâlneşti la o mulţime de astfel de aparate.

Păreri pro şi contra

Pentru achiziţia televizorului ar fi în primul rând preţul destul de mic urmat de performanţa datorată suportului Full HD.
Contra achiziţiei ar fi lipsa ecranului cu iluminare LED.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1499 lei e preţul aproximativ al acestui aparat TV şi sunt sigur că vor apărea variante resigilate care vor fi ceva mai ieftine.

Alternative

LC32SH130E e ceva similar lui LC32SH340EV fără suport HD fiind HD Ready şi de aceea are un preţ mic.

Concluzie

Dacă vrei un televizor de firmă şi bun atunci îţi recomand aparatul LC32SH340EV din acest mic review deoarece are un preţ mic şi capabilităţi Full HD.
Un clip de prezentare cu un model mai vechi dar asemănător lui LC32SH340EV.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Sharp LC32SH340EV”

  1. Era fain daca nu faceai reclama numai la… ca oricum tota lumea stie de ei si daca faceai o comparatie intre ceva site-uri . Pacat, desi ai trafic bun

  2. Salut, din ce imi dau seama acest televizor are tehnologia ASV de la Sharp? Se insista foarte mult pe luminile din spatele panoului de cristale lichide ( led, ccfl. etc.) dar nu si pe tipul de tehnologie din care este fabricat panoul ( ASV, IPS, TN).
    E ca si cum m-as duce la un magazin de la colt si observ ca panoul de reclama de deasupra magazinului este iluminat de neoane sau becuri de casa ( si asta conteaza) in loc sa ma uit la panou efectiv.

  3. În general nu se precizează ce fel de panou are ori tipul de iluminare, însă am găsit pe un site străin destul de important cum că ar avea ASV, iar iluminarea ar fi CCFL. Nu pot garanta că aceste informații ar fi bune. Aici e sursa.

Comentariile sunt închise.