Sharp LC32SH130E

Sharp LC32SH130E e un model nou de LCD care se aseamănă cu LC32LE510EV doar că ecranul nu e LED și nici nu poate reda fără pierderi de detalii filmele Blu-ray. L-ar recomanda tunerul digital pentru recepționarea programelor HD, designul reușit și prețul. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Scos din cutie
Acasă

Specificaţii tehnice

televizorul LCD Sharp LC32SH130E este un TV cu tehnologie LCD care stă destul de bine la capitolul sunet deoarece are două difuzoare de 6 W fiecare. la partea de sunet are ca o caracteristică specială doar amplificatorul digital. Ecranul e unul de tip LCD backlight CCFL de 32 inci, adică de 81 centimetri. Calitatea imaginii e doar H, aspectul e 16 pe 9, iar rezoluția e de 1366 pe 768 pixeli. Ca o caracteristică specială a televizorului aș aminti imaginea RGB.
O să fiți impresionați plăcut de faptul că are tuner digital DVB C pe lângă cel DVB T și că are player multimedia care poare reda DivX. Greutatea e de circa 12 kilograme și vă vor impresiona și conectorii care sunt HDMI, USB, D-Sub etc.

Păreri pro şi contra

Pro: are un aspect plăcut, diagonala are o dimensiune apreciabilă, are tuner HD, player multimedia DivX, prețul nu e mare și are HDMI.
Contra: nu are ecran cu leduri, iar rezoluția nu e FullHD și bănuiesc că nu va putea reda fișierele mkv.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Prețul televizorului e undeva la 1299 lei și cred că e unul mic pentru un TV de ultimă generație. În momentul de față sunt promoții cu TVA-ul înapoi și ar putea să fie și mai ieftin, iar ca resigilat dacă există așa ceva ar trebui să fie undeva cu până la 200 lei mai ieftin. LC32LE510EV e o alternativă mai capabilă și mai scumpă pentru cei care vor un TV cu suport 1080p și ecranu cu leduri. Dacă vreți un TV ieftin atunci ar trebui să-l alegeți pe cel din acest mini review, iar dacă vreți unul performant atunci vă recomand alternativa.

Concluzie

Sharp LC32SH130E trebuie luat în considerare deoarece e foarte bun și ar fi de recomandat celor care vor un televizor simplu și fără dotări de fiță cum ar fi conexiunile de rețea, suportul pentru apps sau suportul 3D.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sharp LC32SH130E”

  1. Arata destul de bine dar nu are LED si nu suporta nativ 1080p. Am incercat filme Blu ray şi au mers cu mici laguri foarte putin sesizabile. Nu stiu daca asta il face un super televizor la acesti bani dar e bine ca posturile HD de la Digi merg impecabil… cel putin in orasul meu.

Comentariile sunt închise.