Sharp LC32LE530EV

Dacă te interesează un televizor nou cu o diagonală mare și care să poată afișa filme de pe ‘net atunci televizorul led Sharp LC32LE530EV ar fi o soluție și asta deoarece are un ecran cu o diagonală de 32 inci (81 centimetri, „pe românește”), ecran cu suport FullHD și player multimedia integrat care poate reda muzică, poze și filme *.avi codate cu DivX HD și alte tipuri de formate. De *.mkv nu știu dacă poate fi redat, dar bănuiesc că asta scrie în manual. Nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și asta în condițiile în care are o garanție de 2 ani care o puteți extinde la încă 4 contra unei sume modice. Dacă o să-i faceți extensia atunci o să-i creșteți fiabilitatea deoarece garanția suplimentară e un fel de asigurare.

Poze

Alături e o imagine de la un model similar, dar și cel de față – LC32LE530EV – arată tot cam așa dar ecranul e mai lat deoarece are o diagonală de 81cm.

Acasă

Specificaţii tehnice

Sharp LC32LE530EV are un ecran mare cu tehnologie LED care poate rula filme 1080p, iar sunetul e și el de calitate fiind reprezentat de două difuzoare de 6W fiecare cu amplificator de tip digital. O să puteți urmării posturi digitale deoarece are tuner DVB C și DVB T, însă la unii operatori de cablu va trebui să puneți și acel decodor sau cum îi zice.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, nu costă mult, are player intern capabil pe USB, HDMI-ul e o conexiune întâlnită pe acest HDTV care vă va facilita transmiterea digitală și necompresată a filmărilor de pe camera video și are o greutare mică de 10 kilograme. Imaginea are 100 herți, dar nu știu dacă e vorba despre Hz reali, iar culoarea neagră e una care oferă un plus de eleganță, chiar dacă majoritatea tv-urilor sunt pe negru și nu e un lucru deosebit.
Contra: nu știu dacă aparatul poate reda orice tip sau vreun tip de *.mkv, însă e bine că suportă *.avi care e cel mai popular format.

Concluzie

LC32LE530EV e un televizor modern care are până și slot CI, iar consumul de curent e unul mic care vă va ajuta să economisiți la factura electrică. Pentru a vă face o părere despre cât de mare e am pus un clip cu un model similar, dar care arată puțin diferit în sensul că are o dungă gri mai pronunțată.

Lasă un comentariu