≡ Meniu

Sharp LC32LE530EV

Dacă te interesează un televizor nou cu o diagonală mare și care să poată afișa filme de pe ‘net atunci televizorul led Sharp LC32LE530EV ar fi o soluție și asta deoarece are un ecran cu o diagonală de 32 inci (81 centimetri, „pe românește”), ecran cu suport FullHD și player multimedia integrat care poate reda muzică, poze și filme *.avi codate cu DivX HD și alte tipuri de formate. De *.mkv nu știu dacă poate fi redat, dar bănuiesc că asta scrie în manual. Nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi și asta în condițiile în care are o garanție de 2 ani care o puteți extinde la încă 4 contra unei sume modice. Dacă o să-i faceți extensia atunci o să-i creșteți fiabilitatea deoarece garanția suplimentară e un fel de asigurare.

Poze

Alături e o imagine de la un model similar, dar și cel de față – LC32LE530EV – arată tot cam așa dar ecranul e mai lat deoarece are o diagonală de 81cm.

Acasă

Specificaţii tehnice

Sharp LC32LE530EV are un ecran mare cu tehnologie LED care poate rula filme 1080p, iar sunetul e și el de calitate fiind reprezentat de două difuzoare de 6W fiecare cu amplificator de tip digital. O să puteți urmării posturi digitale deoarece are tuner DVB C și DVB T, însă la unii operatori de cablu va trebui să puneți și acel decodor sau cum îi zice.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, nu costă mult, are player intern capabil pe USB, HDMI-ul e o conexiune întâlnită pe acest HDTV care vă va facilita transmiterea digitală și necompresată a filmărilor de pe camera video și are o greutare mică de 10 kilograme. Imaginea are 100 herți, dar nu știu dacă e vorba despre Hz reali, iar culoarea neagră e una care oferă un plus de eleganță, chiar dacă majoritatea tv-urilor sunt pe negru și nu e un lucru deosebit.
Contra: nu știu dacă aparatul poate reda orice tip sau vreun tip de *.mkv, însă e bine că suportă *.avi care e cel mai popular format.

Concluzie

LC32LE530EV e un televizor modern care are până și slot CI, iar consumul de curent e unul mic care vă va ajuta să economisiți la factura electrică. Pentru a vă face o părere despre cât de mare e am pus un clip cu un model similar, dar care arată puțin diferit în sensul că are o dungă gri mai pronunțată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu