Sharp LC32LE510EV

TV-ul LED Sharp LC32LE510EV e similar lui LC24LE220E și vine cu suport FullHD, ecran LED, tuner digital și player multimedia. E un model nou de la Sharp și un lucru bune e faptul că e accesibil ca preț deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Eu aș recomanda un astfel de televizor persoanelor care vor ceva ieftin și fără fițe ori dotări de fițe cum ar fi tehnologia 3D, conexiunile pentru Internet ori suportul pentru aplicații inteligente.

Poze

Scos din cutie
Acasă

Specificaţii tehnice

Sharp LC32LE510EV e un televizor de 32 de inci (adică 81 centimetri) care poate foarte multe. Are ecran cu tehnologie LED și stă destul de bine la partea de sunet deoarece are două difuzoare de 6 W fiecare. Sunetul are caracteristici superioare cum ar fi Virtual Surround și Amplifier digital (amplificator digital). Ecranul lui LC32LE510EV e de 81 de centimetri, după cum spuneam mai sus, și poate reda imagini de calitate Full HD datorită rezoluției optime de 1920 pe 1080 pixeli. Are tuner DVB T și C pentru a vedea și posturi digitale. Tunerul DVB-C e cel care este destinat televiziunii digitale. O altă caracteristică specială e playerul multimedia integrat care poate reda fără probleme o mulțime de formate multimedia (bănuiesc că și mkv). Pe partea de conectori are USB, HDMI, Scart, mini jack și altele. Are undeva la 11 kilograme și e un televizor de culoare neagră cu sistem audio de înaltă definiție.

Păreri pro şi contra

Pro: LC32LE510EV arată bine, are ecran LED, prețul nu e mare, are tuner digital DVB T și player multimedia, iar suportul 1080p nu trebuie neglijat.
Contra: la acești bani nu prea poți avea mari pretenții.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1599 lei e prețul aproximativ al acestui TV. Nu e mare având în vedere că în perioada aceasta sunt și promoții cu TVA-ul înapoi, iar la acest electrocasnic primești undeva la 300-400 lei înapoi sub formă de voucher. LC24LE220E ar fi o variantă similară, dar cu un ecran de 61 centimetri și din acest motiv e mult mai ieftin și mă gândesc că ar fi potrivit pentru cei care nu au așa de mulți bani și vor un televizor nou.

Concluzie

Sharp LC32LE510EV e un TV simplu pentru oameni simpli și fără fițe. La un TV nu cred că e nevoie de conexiuni de rețea, deși sunt sigur că într-un viitor foarte apropiat astfel de conexiuni vor deveni standard la televizoare.

Te-ar mai putea interesa