Sharp LC32LE430E

Pentru acele persoane care sunt în căutarea uni televizor LED ieftin le recomand modelul Sharp LC32LE430E care e destul de asemănător cu LC32LE510EV. L-ar recomanda designul reușit, prezența tehnologiei LED, tunerul digital pentru posturile HD, playerul multimedia și multe alte dotări folositoare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » despre care spun că nu ar trebui nici el neglijat.

Poze

Televizorul arată aproximativ ca în imaginile de mai jos.

Scos din cutie
Acasă

Specificaţii tehnice

Televizorul LED Sharp LC32LE430E e un televizor cu tehnologie LED și stă foarte bine la partea de sunet deoarece are două difuzoare de 10W fiecare. Sunetul are câteva caracteristici superioare cum ar fi Dolby Surround, Virtual Surround, AVC (Automatic Volume Control) și Amplificatorul Digital.
Diagonala ecranului e de 81 centimetri și ecranul e unul de tip Edge LED. Din păcate, calitatea imaginii e doar HD, dar luminozitatea de 350 candele pe metru pătrat, iar timpul de răspuns de 6,5 milisecunde sunt destul de bune. Rezoluția e de 1366 pe 768 pixeli și din acest motiv ecranul e doar HD și nu Full HD.
Are tuner digital și player multimedia destul de capabile. Tunerul digital e cel DVB C, iar playerul bănuiesc că va avea probleme la redarea fișierelor mkv.
Ca și conexiuni are HDMI, Scart, D-Sub, USB, dar și altele. Televizorul consumă undeva la 50W și are o greutate de undeva la 10 kilograme ceea ce îl face ușor de montat. ca niște caracteristici speciale aș aminti faptul că are EPG și că poate reda DivX și DivX HD prin intermediul playerului USB.

Păreri pro şi contra

Pro: designul e reușit, prețul lui LC32LE430E e acceptabil, are tuner digital (DVB-C), port HDMI și player multimedia pe USB care poate reda DivX HD.
Contra: nu are suport pentru filme 1080p.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Costă undeva la 1509 lei și e mai ieftin față de alternativa de mai jos deoarece are suport HD și nu FullHD. E posibil ca în perioada următoare LC32LE430E să fie mai ieftin dacă apar promoții cu TVA-ul înapoi sau dacă apar ceva resigilate (un fel de second hand-uri).

Alternative

LC32LE510EV e alternativă la modelul din acest mini review și l-aș recomanda acelor persoane care vor neaparat un televizor cu suport 1080p, adică FullHD.

Concluzie

Sharp LC32LE430E e un televizor de ultimă generație de recomandat persoanelor care vor ceva nou, dar nu chiar cu dotări de fițe cum ar fi suportul 3D, conexiunile pentru Internet și suportul pentru aplicații inteligente.

Te-ar mai putea interesa